Šta je novo?

Hatred

• Začetnik teme Začetnik teme Borat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znate šta, ja počinjem da mislim da iza ove igre i stoji neko ko podržava ovu kampanju protiv igara i igrača. Ne znam da li pratize Gamergate, "Death of Gamers" i slične gluposti, ali ovu "igru" nisu mogli da najave u gorem trenutku za igrače, a boljem za medije i organizacije koje trenutno vode kampanju protiv gaming scene i sve igrače pokušavaju da pretstave kao nasilnike, psihopate, ženomrsce i šta već.

Poslednja izmena:
Takve kampanje samo pomažu publicitetu igre, da sam u razvojnom timu ovoga bio bi presrećan zbog ove buke, bolja reklama ne treba 🙂

Poslednja izmena:
Jedan jako dobar komentar :

"i think the "like"/'dislike" bar for this game is a great representation of two clashing generations.

the likes are clearly the older generation, my generation. a generation that grew up on Friday the 13th, Terminator, Ninja Turtles, Exorcists, Texas Chainsaw Massacre, and Halloween. A generation where trick or treating was wandering around your neighborhood getting candy from your neighbors playing pranks with friends and watching the latest slasher movie. A generation where Football allowed you to actually tackle your opponent. Where the only rules in UFC were to not gouge eyes, fishhook, or low blow. We played games like Mortal Kombat and Splatterhouse.

the dislikes are from this younger generation that watches pewdiepie, anita sarkeesian, and my little pony. A generation where trick or treating is only done in designated business districts with overseers or at a church. A generation where if you tackle another player too hard you get fined. Where UFC is now two grown men laying on each other for twenty minutes until a group of judges decide who "won" by an arbitrary "points" system. A generation that plays games like Minecraft and AngryBirds.

I miss the the good old days."

Hurr, durr.. u prevodu generacija americkih retarda iz 80-ih godina, koja se lozila na ****** zbog kojih imaju ubedljivo najveci procenat ubistava, samoubistava, maltretiranja i izivljavanja u srednjim skolama, kao i poziciju br. 1 kad je u pitanju kriminal, drug trafficking, etc... Ako mu nedostaju ***** poput Ramboa i Komandosa, u poredjenju sa kojima cak i Zikina dinastija deluje kao oscar worthy material, onda je doticna (quotovana) osoba verovatno ili tezak redneck retard, koji pljuje po netu, dok mu zena (sestra) kuva Oposuma za veceru, ili early 40-ies virgin, koji zivi u maminom podrumu a onu zensku stvar je video samo na netu.

Evo jednog mnogo boljeg komentara za quote: "Takve osobe zasluzuju prezir i doggy style sa Doris Bizetic, pri cemu ona ima strap-on dildo." 😛

^ bolje i stap on, nego njen prst, ruka, jezik.... eeeeeeeeeeewwwwwwwww xD

Meni je ovo super ideja, kad je mogao hitler mozemo i mi 😀:banana::banana::banana:

evo i ovo nije jos gore od ove igre 😀😀😀

Poslednja izmena:
Nevezano za taj citiran komentar ( koji je uzgred bulšit) ali šta fali Komandosu?

Hahaha al su se uzjogunili mlađani gejmeri, plaše se da ne postanu "zli" ako odigraju "igricu". A neko napisa i da nije problem Postal i Manhunt i GTA jer imaju "pravedan" cilj. Lol mladi padavane nisam te prepoznao. Sama činjenica da, u igri MOŽEŠ da presretneš babu koja ide iz bakalnice sa kesama i da joj skačeš po glavi 10 min briše sve, a taj "pravedni" cilj je tu samo zbog novopečene političke korektnosti u gaming industriji koja je prilično uhvatila maha zadnjih meseci.

Ispratite celu #gamergate priču... Čak su i tvorcu Kingdom Come-a prigovorili dežurni pravednici što nema crnaca i gay populacije u igri koja treba da dočara istočnu Evropu u petnaestom veku?!

Zato pravedni cilj i jeste pod navodnicima 🙂 Kakav god cilj bio, daje neku poentu celoj stvari. Ljudi su cak i vrhovno zlo tj. Lucifera napravili da ima neku pricu, neki fazon, za to sto radi postoji neki razlog. Ovako bez smisla, bez pocetka i kraja, to je ono ne valja ovde. Nasilje ko nasilje, da nije nacrtana grafika, Hotline Miami je nasilniji od ove igre.

Oko tog gamergate skandala se ne bih zamarao, klasicna Americka glupost i spinovanje u cilju odvracanja paznje sa neceg bitnijeg.

Realno, moglo bi ovo i da se izdobri. Da onaj advokat/senator Thompson konacno izdejstvuje neke drakonske zakone koji ce ustrojiti Americku gejming industruju, sto ce dati vetar u ledja industriji igara u nekim drugim zemljama. Sve sto ima negativan uticaj na SAD nikako ne moze biti lose 🙂

Poslednja izmena:
Ma igra deluje kao teško smeće (osim tehničkog aspekta, deluje da su dobor upregli UE ovde). Poenta je ovde šta je glavna tema rasprave, a to je licimerstvo oko razloga nasilja i njegovoj korektnosti. WTF?

Tu nema generalizacije, jednostavno gamer - negamer, ljudi vole nasilje u igrama. Primer, juče mi bio drugar (nije gamer), ja mu pustim malo GTA V i posle toga mu pokažem Rayman-a i Journey. Posle 3 min u igri mi kaže "ej ajd vrati GTA da peglam još malo...".

Što se Amera tiče to bi bilo zanimljivo videti 🙂

Poslednja izmena:
Ispratite celu #gamergate priču... Čak su i tvorcu Kingdom Come-a prigovorili dežurni pravednici što nema crnaca i gay populacije u igri koja treba da dočara istočnu Evropu u petnaestom veku?!
E pa, ova igra baš ide na ruku onima koji su napadali Kingdom Come i Witcher (ona "The Witcher 3 is made of rape" glupost od pre par meseci). Ti isti likovi je guraju svuda kao primer koliko je igračka zajednica "poremećena".

Nevezano za taj citiran komentar ( koji je uzgred bulšit) ali šta fali Komandosu?

Pa pazi, ako se posmatra kao ozbiljan film (na sta, izmedju ostalog, cilja quotovani Amer), onda imamo zesci problem. 🙂 Ako se posmatra kao urnebesna komedija, na koju vristis od smeha sve vreme na imbecilizam dijaloga/glume/rezije/akcionih scena, onda i moze da prodje... 😛

tesko smece? ti ne znas o cemu pricas...
Igrica zapravo izgleda jako dobro. Odlično osvetljenje, detaljne i ispeglane animacije, ukupno odličan stil. Gameplay mi deluje zabavno, sve mislim da će ovo biti nešto na foru Hotline Miami (cela ova priča o ekstremnoj brutalnosti, top down kamera, suicidalni prtagonista - ovde bi odgovarao taj ultra-brz on hit = death gejmeplej)

Pa pazi, ako se posmatra kao ozbiljan film (na sta, izmedju ostalog, cilja quotovani Amer), onda imamo zesci problem. 🙂 Ako se posmatra kao urnebesna komedija, na koju vristis od smeha sve vreme na imbecilizam dijaloga/glume/rezije/akcionih scena, onda i moze da prodje... 😛

ja mislim da si ti taj film pogresno shvatio...
film je zabavan, a u to vreme su se snimali takvi, a ne realni filmovi...
kao sto je recimo zadnji Rambo video moderan trend, pa dosao u realnom izdanju...

ja sam uzivao uz Komandose, veoma kvalitetan i zabavan film, sa odlicnim duhom i indetitetom...

Dobar je bio kada nismo znali za bolje 😉 Mada opet Komandos... ipak je u to vreme bilo i boljih a taj film mi je bio jedini komican donekle. Rambo First Blood nije toliko los, ali su ostali delovi hahahah.

Ipak je to bilo vreme kada su carovale nindze, da li Americke, zuti, crni, sa narandzastim pojasom i bradom ili Van Dam u vise kopija koje se bore jedan protiv drugog. Mozes misliti da nam je tada jedan Brus Vilis bio neizmerno kul. Eh, ti grehovi mladosti 🙂

ja sam uzivao uz Komandose, veoma kvalitetan i zabavan film, sa odlicnim duhom i indetitetom...

Naravno da jesi, zato si se slikao onako u vojsci sa puskom, ko Svarci 😛

Poslednja izmena:
E pa, ova igra baš ide na ruku onima koji su napadali Kingdom Come i Witcher (ona "The Witcher 3 is made of rape" glupost od pre par meseci). Ti isti likovi je guraju svuda kao primer koliko je igračka zajednica "poremećena".

Nema sta da ide ili ne ide na ruku, tu su na meti novinari i njihova objektivnost. E sad ti isti novinari spinuju pricu u svoju korist i to ce raditi izlazile ovakve igre ili ne.

Taj film je produkt jednog drugačijeg vremena i tako ga treba posmatrati. Ekspendiblsi su pokušali da primene tu formulu danas i fejlovali su, manje-više.

Uzgred, wtf je Gamergate?

Ma prave cirkus tj. spinuju. Zoe Quinn je "developer" koja je optuzena da je sredjivala dobre ocene za svoje igre preko kreveta a ova druga, Anita je hardcore feministkinja. Ali tacno je da je situacija sa zenama u gejmingu ne bas sjajna, mada je sama gejming industrija jako toksicna za sve nezavisno od rase i pola a razlicitost u tako toksicnom okruzenju dodatno podstice maltretiranje. Ko nema debelu kozu i cvrst i odlucan stav nije za rad u gejming industriji. Sandi Gardiner je dobar primer, direktno zasluzna za 60 milionsku crowdfunding kampanju Star Citizena, na prvi pogled fina mala zenica a u sustini djavo koji ce otpustiti i unistiti svakoga ko joj se suprostavi.

Oni sto su protiv zena su u stvari americki neckbeardi sa 4chana i ostalih luzerskih onlajn okupljalista, a vecina ih je clan foruma Something Awful a ti su najgori primer americkog nepismenog redneka na internetu.

Poslednja izmena:
Oni sto su protiv zena su u stvari americki neckbeardi sa 4chana i ostalih luzerskih onlajn okupljalista, a vecina ih je clan foruma Something Awful a ti su najgori primer americkog nepismenog redneka na internetu.
Dobra stvar Gamergate cirkusa je što je skrenuo pažnju javnosti na toksičnost igračke zajednice i njen odnos prema ženama i raznim manjinama. Uopšte ljudi koji rade u industriji godinama trpe najgore napade na internetu. Posle ovoga za takvo ponašanje više nema tolerancije, čak ni na sajtovima i forumima koji se bave igricama. Verovali ili ne čak je i sam 4chan dožive veliko čišćenje baš zato što je Gamergate kampanja otišla predaleko.

Tek sada vidim poslednje poruke u ovoj temu...

Gamergate nije krenio kao širenje mržnje prema ženama ili bilo kome, već kao borba protiv korumpiranih i pristrasnih novinara i medija, lažnih recenzija i svega što to prati. Naravno sve to je povuklo dosta toksičnog šljama u celu priču, koje su upravo ti mediji iskoristili da prebace priču sa svoje korumpiranosti na mržnju 🙂

TotalBiscuit je odlično opisao situaciju:
https://soundcloud.com/totalbiscuit/whose-side-am-i-on

Ovde takođe:

[youtube]WaMccosnRMc[/youtube]

Poslednja izmena:
Dobra stvar Gamergate cirkusa je što je skrenuo pažnju javnosti na toksičnost igračke zajednice i njen odnos prema ženama i raznim manjinama. Uopšte ljudi koji rade u industriji godinama trpe najgore napade na internetu. Posle ovoga za takvo ponašanje više nema tolerancije, čak ni na sajtovima i forumima koji se bave igricama. Verovali ili ne čak je i sam 4chan dožive veliko čišćenje baš zato što je Gamergate kampanja otišla predaleko.

Sta ti decko pricas...

Malo da vise citate osim spinovanja luzeskih sajtova videli biste da je gamergate nastao kao protiv teza belsnika novinara i odredjenih smradura koje koriste sve medote da svoj shit od igre provuku na svaki nacin......

Slazem se da generalno gameri mogu biti veoma zli ali ne zaboraite to je mozda 5% i nikako se ne bi slozio da su americki neckbeardi samo ima tu ljudi, klinaca, mataoraca sa cele zemaljske kugle, jednostavno ljudi su takvi kad ih pustite da slbodno tek sve kazu onda vidite da tu ima sarenih sto nije nista cudno, tako je i u realnom zivotu samo mediji guraju pod tepih

Inace ono sto su odredjeni sajtovi pokusali je za svaku osudu, gamergate je samo jedan klinc mase na spinovanje i lazi i nemoral koji se sve vise javlja u gaming novinarstvu

PS: sto je smesno masovno se gamergate teme zatvaraju cak i kod nas i spinuju, samo dokaz koliko gaming scena postaje mocna da manipulatori imaju toliko uticaja gde god se okrenete

Poslednja izmena:
http://www.polygon.com/2014/12/15/7396565/mass-shooter-game-hatred-steam-greenlight-pulled-by-valve

Ne podrzavam ovu igru ali ovo sto valve radi je sramno.
Banovali igru a da nisu naveli nijedan razlog zasto i zbog cega. Mada znamo zasto ali nije da nema nasilnih igara u istoj ili malo manjoj meri.
Kazem ovo me ne dotice, nikad nisam ni planirao da odigram ovo ali opet... nije u redu.

Pa ne bi da ih branim ali verovatno im je to jednostavnije nego da ih sutra napadne ona blentaca i manijak Anita Sarkeesian i ostale karakondjule

Cenzura je uvek loša stvar.
Ne pada mi na pamet da igram ovo, ali Valve nije smeo da spadne na cenzuru.
Već prodaju igre kao Postal, ali verovatno je jedna stvar uraditi ovo random timu kome je ovo prva igra a potpuno druga uraditi to "brendu" sa hrpom besnih fanova. Ovako dobijaju lake poene kod SJW ekipice a nemaju čega da se boje.

Nazad
Vrh Dno