Šta je novo?

Hatred

• Začetnik teme Začetnik teme Borat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Igra vraćena na greenlight.

10830470_387264774774186_2167759126562716439_o.jpg

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=356532461

Poslednja izmena:
Adults only 🙂

[YOUTUBE]Pa8sQb9nb7w[/YOUTUBE]

Ne mogu da docekam. 🙂

Znaci bukvalno ti niko ne moze nista, ti samo ides i ubijas, koljes, palis, dizes u vazduh, mucis i davis??
Po malo bolesno, nemam nista protiv ali ne vidim u cemu je satisfakcija.

Poslednja izmena:
iBLjT90.jpg

[YOUTUBE]odVLkr6g-hI[/YOUTUBE]

Optimizacija je malo 😡
Nista brutalno niti potrebno za one preventive sto se tice streamovanja na twitchu i slicno. Vizuelno je igrica kao igrica, daleko brutalnijih scena pa i stvari se moze uraditi u GTA igrama ili mortal kombatu. Sada se svodi na ideologiju da je poenta igre uraditi lose..pa ajd kao zbog toga. Ne ocekujte nista previse.

Mora li bilo ko da odigra ovo da bi zakljucio o kakvom djubretu se radi??

^
Za nesto ovakvo treba da si BAS operisan od ukusa i svega ostalog pa da uzivas igrajuci. :wave:

Poslednja izmena:
A sta fali igri, ja vidim da se zale na optimizaciju jedino, kazu da su destrukcije odlicne znaci zabava za sat-dva max kad je "free" sto bi se zalio ja ili bilo ko ....

Odoh i ja sad u COD i BF temu da pisem kako su te igre njesra iako ih nisam ni igrao.

Izgleda poprilicno dosadno. Kad se na to doda sugav checkpoint sistem - No, thanks, I'll pass 🙂

Igre kao jedan medij i forma umetnosti su napravile veliki napredak. Ovakvi retrogradni ispadi samo štete tom napredku i biće korišteni kao municija protiv igara i igrača.
Jednostavno, ovakvo smeće ne treba nikome ko voli igre i gaming industrju...

Igre kao jedan medij i forma umetnosti su napravile veliki napredak. Ovakvi retrogradni ispadi samo štete tom napredku i biće korišteni kao municija protiv igara i igrača.

Ako je za tebe napredak filozofila EA-a, gej/zoo freakova, politicke korektnosti i splacina.... onda da 🙂

A igre su uvek bile napadane od bolesnika sirom sveta nista ova igra po tom pitanju nece promenuti

1997
[youtube]h9o-dke9XTc[/youtube]

Ni posljednja, ni zadnja, ni najgora. Internet social justice warriors su nahajpali ovu igru kao sto je i blamiranje sa feminizmom u zadnje vrijeme. Nema veze sa mozgom ili ljudi zive ispod kamena.

Gejming je i dalje mladi medij pa se zato ovako i proziva u poredjenju sa filmom koji je mnogo realniji.. zbog ovog naslova se nije niko pocesao po dup.etu: https://www.youtube.com/watch?v=xBvSg9oeM8k

Ova igra je klasicno izdr......
A tanka je linija izmedju genijalnosti i djubreta :d
Postal (2) 4 life :d posebno u mrezi sa ekipom koja je ''dopingovana'' :d
UHhnFDf.jpg

postal_22.jpg

[YOUTUBE]k0lCYRwTpm0[/YOUTUBE]

Svaki zvuk, sempl iz ove igre je legendaran i genijalan :d

This can't be good for me but I feel great
:smoke:

Poslednja izmena:
Mora li bilo ko da odigra ovo da bi zakljucio o kakvom djubretu se radi??

Jesi igrao Alien Swarm ? Jesi gledao film Rampage ? Tako najblize mogu da ti opisem o kakvom se gameplayu ili konceptu radi. Pticja perspektiva, nisanis misem i pucas..sad kog pucas da li je bitno ? Civili, panduri, vojska..nema cetvrtog. Malo spoilera mozda ali 7 levela, manje od 2 sata ako ne gines a oko 4 sata dok uz malo srece ili stekanja ne predjes jedan od levela koji je verovatno i jedini malo previse op za prelazak. Dobijas respawn poene kao zivote kada uradis side questove, ima ih izmedju 3 i 5 uglavnom u levelu, na primer - zapali pare u banci, napravim nered u hotelu, ubij politicara na mitingu i slican fazon. Previse sive boje iako su hteli da naprave "mracniju igru", hoce oci i da zabole.

Nije "open world" niti mozes da uhvatis precicu u nekim levelima vec moras tezim putem. Radis one brutalne zavrsetke na ranjenim civilima/pandurima kojih ima oko 5 ako se ne varam i time obnavljas HP. Prica je..vise nego jednostavna, a kraj..ne zelis da ga vidis.

Nema mp, govorka se o nekom modu gde ces moci free roam survival da radis ali to su samo spekulacije a i opet..smorio bi se.
Recimo da sam "uzivao" oko 20-ak minuta dok nisam skontao da je sve isto, sledecih 30 minuta mi je bilo okej a ostatak je bio mucan i terao sam se da zavrsim igru samo zbog klipova.

Jednostavno igra je prosta, nema tu filozofije. Mozes da vozis auto osim sto imas 5 vrsta oruzja i 3 granade.

Sto se tice brutalnosti kao sto rekoh, aktiviranje nuklearne bombe u Megatonu (fallout3) je daleko brutalnije i daleko vise neckanja da li da ga uradis i drugaciji osecaj kada to uradis, u ovoj igri sve sto vidis je jedna ulicica i 3 lika kako nestaju (sto se tice nuklearne eksplozije) 😀 A i ovako pokreti/animacije AI-a su malo cudne i zabagovane, nema dovoljno krvi da bi tu bilo neke brutalnosti.

Dijalozi su..boze sacuvaj, blago receno. Optimizacija jeste katastrofalna, antialising (low/normal/high/ultra) razbija performanse iako vram ne prelazi 1.8gb a gpu usage 50/60%. Cak i sa manjim AA dobijas oko 30-40-50fps konstantno na gtx970.

Gledao sam oba Rampage filma, definitivno su pokupili fazon od njih iako nije tesko da se dodje do takve ideje. Da je sve ovo iz prvog lica ili treceg kapirao bih razlog banovanja igre u nekim zemljama, ovako je samo igrica..

P.S Nisam siguran da li je ovde neko pitao ili na nekom drugom mestu, nema free roam opcije nakon zavrsetka price. Samo mozes da biras levele i tezinu da ih odigras ponovo. Iz kog razloga ? Ne znam ! 😀

A TB..preteruje u nekim igrama bre.. Batalio sam da ga gledam pre 6 meseci, jedino sto pratim kako mu ide ovo njegovo stanje.

Poslednja izmena:
@ronin - malo kasnim ali hahahahahahaaa

Ima da se skine ali mi se ne skida..tako bez mene ovaj put.
Ipak skidam samo da vidim koliki je krs..i lom..:d

Poslednja izmena:
Igrao 20-ak minuta i mogu reci da je ovo cista glupost od igre,jednostavno dosadno i bolesno!U GTA serijalu isto ubijas "ljude",ali nije mracno kao ovo!

Poslednja izmena:
Izdrzao sam 10min, mozda ni toliko. Cao mrnjao, vracamo se na Witchera 🙂

Ocaj, jedino mi to pada na pamet da opisem ovo.
Od komandi, grafike, kamere, ma ni jedan aspekt..
Cak i nije sokantno i brutalno vise smesno.

Nazad
Vrh Dno