Mora li bilo ko da odigra ovo da bi zakljucio o kakvom djubretu se radi??
Jesi igrao Alien Swarm ? Jesi gledao film Rampage ? Tako najblize mogu da ti opisem o kakvom se gameplayu ili konceptu radi. Pticja perspektiva, nisanis misem i pucas..sad kog pucas da li je bitno ? Civili, panduri, vojska..nema cetvrtog. Malo spoilera mozda ali 7 levela, manje od 2 sata ako ne gines a oko 4 sata dok uz malo srece ili stekanja ne predjes jedan od levela koji je verovatno i jedini malo previse op za prelazak. Dobijas respawn poene kao zivote kada uradis side questove, ima ih izmedju 3 i 5 uglavnom u levelu, na primer - zapali pare u banci, napravim nered u hotelu, ubij politicara na mitingu i slican fazon. Previse sive boje iako su hteli da naprave "mracniju igru", hoce oci i da zabole.
Nije "open world" niti mozes da uhvatis precicu u nekim levelima vec moras tezim putem. Radis one brutalne zavrsetke na ranjenim civilima/pandurima kojih ima oko 5 ako se ne varam i time obnavljas HP. Prica je..vise nego jednostavna, a kraj..ne zelis da ga vidis.
Nema mp, govorka se o nekom modu gde ces moci free roam survival da radis ali to su samo spekulacije a i opet..smorio bi se.
Recimo da sam "uzivao" oko 20-ak minuta dok nisam skontao da je sve isto, sledecih 30 minuta mi je bilo okej a ostatak je bio mucan i terao sam se da zavrsim igru samo zbog klipova.
Jednostavno igra je prosta, nema tu filozofije. Mozes da vozis auto osim sto imas 5 vrsta oruzja i 3 granade.
Sto se tice brutalnosti kao sto rekoh, aktiviranje nuklearne bombe u Megatonu (fallout3) je daleko brutalnije i daleko vise neckanja da li da ga uradis i drugaciji osecaj kada to uradis, u ovoj igri sve sto vidis je jedna ulicica i 3 lika kako nestaju (sto se tice nuklearne eksplozije)
😀 A i ovako pokreti/animacije AI-a su malo cudne i zabagovane, nema dovoljno krvi da bi tu bilo neke brutalnosti.
Dijalozi su..boze sacuvaj, blago receno. Optimizacija jeste katastrofalna, antialising (low/normal/high/ultra) razbija performanse iako vram ne prelazi 1.8gb a gpu usage 50/60%. Cak i sa manjim AA dobijas oko 30-40-50fps konstantno na gtx970.
Gledao sam oba Rampage filma, definitivno su pokupili fazon od njih iako nije tesko da se dodje do takve ideje. Da je sve ovo iz prvog lica ili treceg kapirao bih razlog banovanja igre u nekim zemljama, ovako je samo igrica..
P.S Nisam siguran da li je ovde neko pitao ili na nekom drugom mestu, nema free roam opcije nakon zavrsetka price. Samo mozes da biras levele i tezinu da ih odigras ponovo. Iz kog razloga ? Ne znam !
😀
A TB..preteruje u nekim igrama bre.. Batalio sam da ga gledam pre 6 meseci, jedino sto pratim kako mu ide ovo njegovo stanje.