To niko ne sporiLiLa je napisao(la):...Lego Star Wars...prava poslastica za pravog ljubitelja sw-a,tacka
Floyd je napisao(la):ma nije bilo uopste sumnje da ce fear biti najbolji fps, ove godine nije imao takmaca, steta sto nije izasao godinu ranije pa da i njega oduva farcry kao sto je oduvao ostale
The pocetnik je napisao(la):@agilni: Pa misljenja se razlikuju.Pa sta ako je njemu/meni HL2 bolji od FC-a?
Nije valjda smrtni greh pljuvanje po FC-u?
psaras_pa je napisao(la):Ej koje su to fore "da je riddick izasao ove godine...da je F.E.A.R. izasao prosle,da je zvezda dobila strazbur..."
Pricamo o OVOJ godini i OVE godine je F.E.A.R. najbolji fps.Mozda nije najbolja igra ali je najbolji FPS definitivno jer je napucavanje sa protivnicima dovedeno do savrsenstva a to je ono sto je najbitnije.
Agilni je napisao(la):Driveru, siris se kao zaraza i opasno gusis teme. Zar se to ne sankcionise?
I HL2 najbolji FPS ikada? Tj. Half Life 2 je bolji od Far Cry-a? Pocinjem da shvatam tvoje kriterijume.
Sto? Meni je simpatican sa konzolama.Agilni je napisao(la):Driveru, siris se kao zaraza i opasno gusis teme. Zar se to ne sankcionise?
driver je napisao(la):Svet plastelina koji josh i krece normalno da bi posle nekoliko nivoa naglo i bez ikakvog razloga uleteli monstrumi ? Jel to mozda pricha bolja od HL2 ? Da nije bolja grafika od HL2 ? Ili se ti lozish na vodu od ulja i palme od plastelina ? Da nije bolja fizika, zvukovi, gameplay ?
driver je napisao(la):Svet plastelina koji josh i krece normalno da bi posle nekoliko nivoa naglo i bez ikakvog razloga uleteli monstrumi ? Jel to mozda pricha bolja od HL2 ? Da nije bolja grafika od HL2 ? Ili se ti lozish na vodu od ulja i palme od plastelina ? Da nije bolja fizika, zvukovi, gameplay ?
Sada je meni jasno kakvi su tvoji kriterijumi.
A grafika? O njoj ne volim da diskutujem, ne "igram grafiku", kao sto je neko jednom rekao. Ali ocigledno je da FC i posebno F.E.A.R. shiju HL po tom pitanju debelo.
Agilni je napisao(la):Svako ko tvrdi drugacije (a ima pravo na to) smatracu da mu pure gameplay nije medju 5 primarnih stavki prilikom igranja igara.
Agilni je napisao(la):Ali ocigledno je da FC i posebno F.E.A.R. shiju HL po tom pitanju debelo.
patch033 je napisao(la):Koga nije odusevilo svo ono napucavanje, sve one varnice, dim, povici, caure koje zvekecu o pod (jos bolje zvekecu o parket!) ja zaista ne znam zasto uopste igra FPS?
patch033 je napisao(la):@the pocetnik
Nemoj da mi spocitavas taj HL. Ovo vise nije 199X, ukusi su porasli. Kako si poceo recices da FEAR nije doneo nista novo. Ja sam naveo sta je to i to je cinjenica. A ti jednostavo reci nije dobro, to isto je "ovde" uradjeno bolje. Problem je u tome sto to nigde nije napravljeno sa toliko stila.
I vidim da spocitavas Maxy da se pali na hype. Prolistaj malo Quake4 tread! Nemoj da pises napamet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari