Neo_Matrix je napisao(la):Ja sam terao XP na intelovoj dvojci(35MHz) sa 64 MB rama, bez problema...
Bane je napisao(la):...
Jel to neki probni primerak procesora, ili si morao da ga downclockujesh zbog grejanja O![]()
][V][ATRIX™ je napisao(la):Baronija da radi sa 128 RAM-a normalno. Treba minimum 256, graficka nista ispod MX440, disk obavezno na 7200rpm..
Mozda ja imam vise zahteve za to "normalno" ali.. mislim da je ovo za vecinu prihvatljivo..
Toma37 je napisao(la):Znam da moze da uzima manje od 100MB, ali to je neki prosek. Sa druge strane, mislim da ne postoji dovoljno dobar razlog da se na neki P2 stavi XP. Win98Se moze fino da se podesi pa da ne bude toliko nestabilan, a masina ce puno brze da radi nego sa XP-om.
Pozdrav
rakabencmark je napisao(la):...
Ma kod moje bratanice radi sa 128 MB ko bog, graficka je Diamond Viper 770 TNT2 i ima HDD WD Caviar 20 GB i nije na 7200
Ima DX9.0b i neke detonatore (matore). Ima Pincle TV karticu i moze da snima spotove i filmove. Takodje rade svakakve igre. Sims, Jedi Outcast (u unutrasnjosti relativno dobro, ali spolja u otvorenom prostoru dosta sporo)
Magistrala joj je na 83 ako se ne varam. Procesor je PII na 266 overklokovan na 300.
..ali to nema veze sa temom nase emisije!][V][ATRIX™ je napisao(la):...
Hm
Ja i dan danas ne uspevam da nateram XP da glatko radi sa 128 MB, CPU 500 Mhz, BX440 cipset (Abit) i TNT2 Pro 32 MB
Zato linux radi posao kao server![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari