Medo
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.12.2017
- Poena
- 175
Onda staviti po jedan aspirator iznad svakog riga.Ima negde na YT, bolje je da izvlače vazduh nego da duvaju na kartice jer se dešava da vruc vazduh od kartica zadržava u tom prostoru oko riga
Onda staviti po jedan aspirator iznad svakog riga.Ima negde na YT, bolje je da izvlače vazduh nego da duvaju na kartice jer se dešava da vruc vazduh od kartica zadržava u tom prostoru oko riga
Pitanje..
Imam jedan rig na Hive OS-u, sve kartice su Nvidia.
Povremeno odlazi offline, a da Hive OS-ov sistemski watchdog to i ne primeti, bez obzira kako ga konfigurisao.
U logu ne mogu da nađem grešku.
Hteo bih da isključim Hive OS-ov watchdog, i da uključim T-rex-ov, koji je po difolutu isključen;

Pretpostavljam da se to radi u Flightsheet-u tog workera, pod "extra config arguments"?

Ako se tu upisuje komanda, da li je upisujem ovako:
--watchdog -1:1:r
Ili ovako:
"--watchdog -1:1:r"
I drugo pitanje, da li treba nešto činiti sa komandom:
"no-watchdog": true
npr
"no-watchdog":false
?

Hmm ja sam imao problem da mi net prekida i to mi se samo na poolu videlo, da li si probao da uflesujes novu hiveos i da mozda promenis miner?
U kom smislu offline?
Da li rig fizicki stane, da li u hive pise da je offline, da li na poolu ima promena?

Obavezno, usb hoce da pravi brdo problemaNa USB-u.
Videću da ga prebacim na SSD.

PItanjce, vezano za gore pomenute probleme;
drugar sutra ide u stan kod mene da stavi SSD sa Hive OS-om.
Rekao sam mu da preko Etchera upiše HiveOS na SSD (SSD je prilikom korišćenja Etchera prikopčan na jedan od SATA konektora).
Nemam ovde ni jedan USB sa HiveOS-om da uporedim. Windows explorer kaže:

i to mi deluje ok odokativno, a disc management izgleda ovako:

I to mi deluje OK, s tim što prvi puta sam obratio pažnju, vidim da HIVE particija zauzima samo 20 MB?
Je li to OK?
Dakle, SSD će biti spojen na SATA konektor na ploči (rog strix B450-F), i podešen u BIOS-u da se diže sa njega.
Je li to sve?
Mislim da se još neko vreme neće znati pouzdana informacija. Toliko puta je odlagano, pa mnogi misle da će i ovaj put.Šta je u stvari najsvežija informacija a da je iole validna oko ETH merge-a? Ne znam kako da razlučim bitno od nebitnog u moru neproverenih vesti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari