Sve moje kartice su sa Hynix memorijom, nisam siguran da li su majnerski biosi, covek od kojeg sam uzeo mi je rekao da bios-i nisu dirani. E sad, ja ih drzim na ovim podesavanjima:Je l ima neko dobar bios za Sapphire Nitro + 8gb sa Hynix memorijom? Trenutno kopa na 26mhs a vidim da može i do 32 u nekim slučajevima. 30 bi bilo ok takođe
Moze li malo blize, memorija kartice? Porucio sam dodatne kulere, da li mogu da sprece ovakve situacije? Koliko se inace cesto desava? Hvala.^pregrijava se memorija.
MSI AfterBurning pa toj kartici malo "potkreši" krila...Pozdrav svima, danas sam poceo da rudarim, prvi dan je uvek tezakBas nemam iskustva a pomoc bi mi mnogo znacila. Sve je radilo normalno, u pitanju su 3 kartice jedna 3090 i 2x3080, upravo mi je jedna 3080 pocela da daje oko 39-40 hasha a do tada oko 90-91, dok druga identicna kartica daje oko 94-95. Osim sto je smanjila hash povecala je potrosnju na 245(229w do tada). Za svaki slucaj sam iskljucio masinu. Inace kopanje je preko simplemininga, Svaka pomoc je dobrodosla.
To ti je problem kod svih 3080-90 memorija se pregrejava.Nisam bas zamisljao da ih otvaram nakon 12 sati rada...bolje da nisam prodao ovce![]()
I nije problem da se to desilo pa vratilio u normalu nego sad neprestano radi lose the bsca jedva 52 uz potrosnju od skoro 280 i grejanje.Jedna radi odlicno a obe su Gigabyte, identicne, treca je Zotac 3090 i baca konstantno preko 120.
Igraj se sa podešavanjima u simpleminingu, kreni od 0 i dizi polako klokoveJedna radi odlicno a obe su Gigabyte, identicne, treca je Zotac 3090 i baca konstantno preko 120.
I nije problem da se to desilo pa vratilio u normalu nego sad neprestano radi lose the bsca jedva 52 uz potrosnju od skoro 280 i grejanje.
Bolje da nisam prodao ovce![]()
Ubedljivo najbolje rx 580 saphire, target 62 c, fan speed max 28%. Definitivno ne mogu da im pridju ni jedne druge. 5700xt pulse se mnogo vise greju do 50% ide dan speed.Društvo, kakva je situacija u rudnicima ovih dana?! 🔥🔥🔥![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari