- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 650
prodas tu karticu, ne mozes je reklamirati

Ne znam koje biose koristis za te xfx, ja imam 30 xfx rx580 8gb, sve rade preko godinu dana bez ikakvih problema, bukvalno plug n play, bacaju na eth 31mh/s, mozda bi mogle i vise, ali ih ja drzim na 830mv i 1120/2100, tempereature trenutne oko 58-63, ventovi ~50%, sobna temperatura 23.Evo upravo sam u majning prostoru rešavam, dok ovo pričamo noćas je izgleda crkla još jedna od tih xfx 570, lol. Na drugom rigu, tako da su napajanja kao krivac isključena. I kad povadim sve ostale karte rig samo sa njom skucava win čim ga digne, na oba biosa. Sa ostalih 5 radi sve ok. Videću sutra da li baca sliku, prva je tako crkla brljavila neko vreme pa odapela skroz. Koji škart, 3 od 10 za godinu dana. Safirke nula od 60 za dve godine.
Biće posla za reklamacije. Ono što je pozitivno je što u slučaju prve nisu imali istu xfx da mi daju pa dali safirku nitro+ koja je mnogo bolja, barem na eth. Na moneru su tu negde, obe slabo. Xfx na eth ne može ni 29 a nitro može 32 i 33 ako se ne varam. Ja držim na 2050-2100 gde baca 30.5 do 31
Evo upravo sam u majning prostoru rešavam, dok ovo pričamo noćas je izgleda crkla još jedna od tih xfx 570, lol. Na drugom rigu, tako da su napajanja kao krivac isključena. I kad povadim sve ostale karte rig samo sa njom skucava win čim ga digne, na oba biosa. Sa ostalih 5 radi sve ok. Videću sutra da li baca sliku, prva je tako crkla brljavila neko vreme pa odapela skroz. Koji škart, 3 od 10 za godinu dana. Safirke nula od 60 za dve godine.
Biće posla za reklamacije. Ono što je pozitivno je što u slučaju prve nisu imali istu xfx da mi daju pa dali safirku nitro+ koja je mnogo bolja, barem na eth. Na moneru su tu negde, obe slabo. Xfx na eth ne može ni 29 a nitro može 32 i 33 ako se ne varam. Ja držim na 2050-2100 gde baca 30.5 do 31
Jos da mi kazes da su ti Safirke na onim serverskim napajanjima a ove XFX na klasicnim i da stavimo tacku na visenedeljni problem.
Imam ja jednu takvu i bekapovan bios, ali nisam siguran koja je memorija na njoj. Javim kad se vratim sa šljake, ako se ne snađeš do tada.
P.S. Ima na Techpowerup-u bios za nju, ali je neverifikovan, pa ne znam šta da ti kažem. Jednom sam samo probao neverifikovan bios odatle i nemam baš prijatno iskustvo 🙂
Ako si voljan da probaš, tj. ako si nestrpljiv... https://www.techpowerup.com/vgabios/195512/195512
Nisam nestrpljiv i nisam resio, ali sad barem imam last resort u slucaju da ne nadjem, mada trebalo bi da ljudi imaju 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari