LC 1650 platina vrh napajanje
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je jako lose samsung memorija mora mnogo bolje, uzrok malog hasha mogu biti driveri, trebaju vam blockhain driveri i naravno patch
Zavisi koliko se optereti, ali sam čitao na slack da su ljudi upoređivali 2 ista riga 6x580 8g (u dual mining) jedan sa LC 1200w platinum drugi sa LC 1650w mining napajanjem i razlika je bila 250w mereno iz zida.... valjda 950w naspram skoro 1200w
Možda nisu baš 100% te cifre al kolko me mozak služi razlika je bila poprilična...
Hahah, hteo i ja isto da napisem.A ti nemoj da ulazis![]()
Ako je tako, onda mu je efikasnost oko 72%. Katastrofa, kao kinez od 1500 dinara
A što se tiče gore cifre od 210$ po rigu, ja ne bih iznosio čak ni špekulacije koliko nosi jedan rig of 6 kartica mesečno jer je diff danas išao do 12m, a pre mesec dana je bio oko 7m, nekad samo probije 9m, i onda se baci dole na 6m. Isto cena je pre par dana bila 300$, a sad je 450$, sa tim da ide na 500$ često.
Argumentovano, nema sta. Daj da vidimo tvoju matematiku, bez praznih prica i postova.
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Mislio sam da je član izneo cifru od 210$ za ZEC po rigu od 6 kartica, pa sam o njegovom diffu i pričao.Gde gledaš ETH diff, molim te baci link, hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari