Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Da li neko koristi nove bele ekstendere verzija 008s, i kakva su iskustva s njima?

imacu ih ja u ponedeljak bas me zanima kakvi su

Imam ja, ali čekam još neke kablove, nisam ih još povezao.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Koja dva napajanja da uklopim za 6 x rx570, ima li neko predlog a da su dostupna za kupovinu?

Sapphire Nitro+, XFX GTS, ali verovatno ih sada nema, kao i ostalih. :)

Jel zna neko kakve su zotac 1060 6gb amp edition za mining? Koje su prednosti, mane...? Koliko da ocekujem hasha na zecu i koliko je potrosnja?
Unapred hvala

da li mogu da povezem p35 ds3l gigabyte sa 4x rx 560 kartice?

pojavila se opet 1060 3gb sa mikronom. Apsolutni best buy bez konkurencije

Uzete rx 570 pulse sa 4gb i elpida memorijom. Za sve koji planiraju. Prvi rezovi pokazuju katastrofa stanje. Na stock-u izvlaci 18 mhs a na electroneumu 530 hs. Katastrofa. Overclock ne mogu preko 1900 mhz za mem. Gledam da ih flesujem sto prije. Ima li neko dobar bios za elpida memoriju? Bio bih zahvalan.

Edit: ima li neko gore spomenute kartice ?

Poslednja izmena:
Odlicne? Kako mislis? Posle flesha? Ili? Na stok ili overkloku su katastrofa. Overklokovane jedva izvlace 22 mhs.

Tako sve izvlace dok ne flesujes posle flesa 30mhs. Klokovi 1150/1950 pa probaj.

meni link radi i sa telefona i sa kompa.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ok. Hvala na ohrabrenju. Sutra flesujem pa cu javiti rezove. Ps: link mi ne otvara nista.

Jel zna neko kakve su zotac 1060 6gb amp edition za mining? Koje su prednosti, mane...? Koliko da ocekujem hasha na zecu i koliko je potrosnja?
Unapred hvala

Ja imam od 3gb,prezadovoljan,oko 300 sol/s,najhladnija i sa najvećim klokom,samsung memorija,samo što mi je problem naći ih.Imam i asusa i gigabajt,gigabajt gtx 1060 3g zaobilazite u širokom luku.Shit od kartice,pregrijava se,najmanja mogućnost kloka,koja greška od kupovine.Sada može li mala pomoć?Mogu da nađem samo MB Asus z270 a pro,pa me zanima radi li svih šest slotova.Znam za pet da rade,ali ne znam za šesti.Da li u biosi mora da se podesi?Hvala.

Sto se isplati najvise sad uzet od grafika? Imam rx 570 6 komada ali bih na istu plocu jos par grafika da dodam pa ne znam dal da idem na ove iste. Bacaju 29.7mhs ili da idem na vegu 56 mozda? Tri puta je skuplja ali da li se isplati?

Xfx rx580 8gb gts black editon ubedljivo best bay, ali bice ih tek za 25 dana nigde ih nema :)

Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока

Odlicne su XFX te karte.

Sent from my S6 Edge

Kako komentarisete pad hesrejta kod amd kartica prilikom povecavanja dag fajla dok nvidijine kartice drzi isti hesrejt?

Ja koliko sam citao nailazio sam na ljude koji su prije pola god imali po 26-28 sada 18-20 na etheru.

Ja koliko sam citao nailazio sam na ljude koji su prije pola god imali po 26-28 sada 18-20 na etheru.
Nastavi da citas i videces da su davnih dana izasli blockchain drajveri koji to sve resavaju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nema potrebe. Vjerujem ti. Hvala u svakom slucaju.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Znam puno ljudi koji i dalje kopaju sa gamerskim driverima i kukaju kako im je hash mali. Blockchain driver je resenje, ali nekima ne vredi objasnjavati - procitali tako u "politikinom zabavniku"...

Vrh Dno