fingon82
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2009
- Poena
- 585
Naravno da je briljantan zakljucak, desktop racunar je vise nego pozeljan, vrlo je koristan za testiranje mining i softvera i hardvera ako ga imas, a moze da posluzi za rezervne delove ako nesto otkaze, sto mi se desilo nekoliko puta.Znaci,ako ne posjedujem desktop racunar, ne treba da se bavim miningom ? Brilijantan zakljucak. Imam laptop, koji mi je dovoljan za sve,sem mining![]()
Opet kazem, da sam kuci gdje su mi ostali rigovi, pa da mogu provjeriti ovo o cemu pricas, opet bih pitao istu stvar,jer moram da budem siguran za sta mu je dodatni pin (googla sam, nista konkretno), a tako malo trosi, dok drugi modeli kartica isti uglavnom ne posjeduju, Kao sto rekoh, Asus Strix 1070 na tri riga mi imaju samo jedan 6 pin.
Koja im je potrosnja i koliko solsa bacaju na tim klokovima ?
Posto Asuska trosi 150w na 100 power limita i daje oko 485-500 solsa u zm mineru
Laptop uglavnom kupuju ljudi koji ne znaju nista o racunarima (ne razumeju inferiornost laptopa u odnosu na desktop u svakom smislu sem prostornom), zive u sobici/garsonjeri pa nemaju mesta ili im treba mobilnost zbog posla. I jedni i drugi (a donekle i treci) i nisu za rudarenje, logicno
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk