StainlessFrenky
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.07.2016
- Poena
- 235
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Bolje nemoj to je za mazohiste...... moze to tako raditi ali kad znas da je ulozeno 2000+ eura pa se stedi na napajanju, cak je i dva napajanja glupost ali razumem zbog broja konektora ali vise od toga uopste ne razumem
A sta mislis kolko kostaju serveri na kojima ta napajanja rade?
Po meni je veci egzibicionizam stavljati napajanje koje je predvidjeno za desktop racunare da radi 24/7 nego to sto teslabn radi.
Ja sam to uradio malo drugacije, koristim 1000w, 1200w i 1300w serverska napajanja, na svima su stavljeni 8 pin, 6 pin, molexi od nezapaljive plastike, svi kablovi minimum 0.75mm2.
Do skoro sam za napajanje ploce, cpu i diska koristio drugo napajanje ali sam od skoro dobio ovo picoPSU pa sam izbacio drugo napajanje i ostao samo na tom serverskom.
Tako radim vec mesecima, i mogu da ti kazem samo, nikad vise klasicna ATX napajanja.
Opet, sto kaze teslabn, svako radi onako kako ume, puno ljudi okrece oci cim im spomenem 2 napajanja ali kapiram ja da danas u miningu ima puno ljudi koji su tu samo zato sto su culi da tu ima para i da su od naseg sveta svetlosnim godinama daleko.
@shandule
Najbolje za te namene
Pogledajte prilog 233022
znaci nikad me nije izdala.
Stvarno ne razumem zasto bacati pare na te prespojnike, kao da je bitno da se napajanja pale sinhronizovano na taster.