Ma vidi sve se ono isplati jer je zarada i sa 22-23mhs odlicna, ili 320sol na zecu i to je solidna zarada, takodjer te GTX 1060 6Gb bacaju 200mhs na LBC-u nije to ono sad da se ne isplati, ako se poredi sa AMD kartama onda jesu losije, ali posto nema AMD onda se nema sta ni poredit, jednostavno daj sta das ili uzimat ili ne uzimat nema trece.
Ukoliko zaista ostane ova isplativost (u sta je stvarno iskrene ne vjerujem) onda nece vise biti ni Nvidia kartica jer vec sada su drasticno poskupile u nedostatku AMD kartica skace cijena nvidiji.
Ako se vec ide na nvidiju ja mislim da jedino GTX 1070 vredi uzet u razmatranje, sve ostalo je ulozeno/dobiveno losije, GTX 1080 ili 1080Ti jesu jace karte, ali glavni algoritam ethash s obzirom na njihovu cijenu tj ulozeno/mhs iskreno lose kopaju.
malo da se vratimo na AMD karte
Ljeto ce pokazat koje su karte dobre ljudi me pitaju koja je tajna za 7$ po karti nema tu tajno dobre karte i dual mining
zarada je bila last 24h u praksi oko 7.5$ razlog je 105% luck na ethermine, dok siacoin kopam na siamning poolu, ali jos jednom kazem treba imat dobre karte za dual mining i dobre uslove.
ovo je sve ostvareno na 480 nitro samsung 1140/2150 -0.88v
Fino izgleda ova fotka sto si postavio gde kopas ETH+Sia. Ja sam malo nesto jos ranije probavao cisto iz znatizelje da vidim kako funkcionise dual mining, uglavnom kopam ETH, ali ovo je zaista impresivno gde ti 480 daje 30+MH u dual mining-u.
Zamolio bih te ako mozes da postavis setovanja bat fajla iz minera. Hvala
Poslednja izmena od urednika: