Samo vode?E, Stanke, svaka ti dala vode iz bokala![]()
Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Samo vode?E, Stanke, svaka ti dala vode iz bokala![]()
Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
Gde si uspeo da ugrabis kartice kad ih nigde nema? Ja okrenuo pola madjarske sve rasprodato... Kazu tek za mesec danaA kada davno? Ja sam se poslednji put i sa 6pin i sa 8pin susreo pre 3 godine, tek za koji dan mi stizu opet kartice i napajanja pa da znam onda kako i sta
nije isto 6pin i 6+2... ne zaludjute se, ne gladaju se samo +12v grane!
Daj neki tut kako se to radiPa prva stvar koja se uradi kada se instalira W10 services.msc i disable windos update servis i sve radi ko pjesma
Pa pazi, radice i sa 150W, moze da vuce 75w sa pcie porta, sve zavisi kako je uradjena ta karta koja ima samo 6pin. Mozda naponska sekcija je napravljena tako da sa tog 6pin npr vuce i 90W, poenta je da to nije nikakva frka za napajanje jer kroz taj kabal ide 150w. Fino sam rekao, da ako nema sta drugo da se naruci, moze i to da posluzi, ALI da se obrati paznja da se odradi undervolt i tako smanji opterecenje radi dugotrajnosti. Ko hoce dual mining i visoke taktove, svakako nece ici na tu karticu jer sigurno ima i losije hladjenje.
A slika je sa gugla, bez obzira na to mozes guglati o konektorima, ima more tema o tome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari