Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

A zar nema neka varijanta da miner zaustavi kopanje ako temp gpu skoci preko setovane vrednosti? To bi mozda spasilo od njesra...

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Ima, i tako su mi svi rigovi podeseni. -tstop 95, al ocigledno da kad zabaguje ta opcija ne funkcionise kako treba.

Kad je temp 511c taj extender skidajte i odma kroz prozor a to sto ventilatori odu na 100% to je zbog bug fan problema instalirajte 16.11.4 driver

Upravo ucinjeno. Hvala na savetu:)

5xx serija radi sa 5 karti, neki put je trougao u device manageru na 5oj pa samo uradite disable/enable i ponovo pokrenete ab i miner. Ovaj patch nema veze sa ovom verzijom drivera jer je to za drivere koji ne podrzavaju modovane karte. ovaj novi 17.4.3 podrzava ali nije uradjen kako treba, max 5 karti.

5xx serija radi sa 5 karti, neki put je trougao u device manageru na 5oj pa samo uradite disable/enable i ponovo pokrenete ab i miner. Ovaj patch nema veze sa ovom verzijom drivera jer je to za drivere koji ne podrzavaju modovane karte. ovaj novi 17.4.3 podrzava ali nije uradjen kako treba, max 5 karti.
Kako krckaju 570-ice ili ste svi zadovoljni :-D

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Moze li neki SC ....i koja konfiguracija je u pitanju?

Mene zanima konkretno kako ide potrosnja novih karti, 570, dajte neki screen sa AB i da vidimo koliko MH/s daju. ??

Cute znaci extra :-D

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Daju nesto malo manje no 470tke sa istim cipovima. Potrosnja je zanemarljivo mala, gotovo identicna.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

a kakav je ona 17.4.4? jesi li probao njega, daj boze da bude do drivera to ce se srediti, mene brine da bi 5 kartica moglo biti maximum kod novi karti.

A jel 5 kartica radi na novoj seriji ili ne?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Za sada stigla samo jedna MSI RX570 4gb. Default BIOS , ništa nije još uvek menjano.

Probao za sad samo ZEC-a. Claymore 12.4, driver: 17.4.4.

Jedini problem je što miner prikazuje različit broj obrtaja kulera nego Afterburner i Open Hardware monitor.
Miner prikazuje 38-39% a After burner 24%

Pogledajte prilog 227891

Pogledajte prilog 227890

Ali 5 karti je max i tad baguje i ne radi kako treba.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

kad vec editujete bios smanjite voltazu u njemu i zar jos niko linux nije pustio sa usb-a ne treba hdd, radi 6 karti bez problema.

Kopa li iko sa linuxom uopste ?

Jesi li ti napravio Linux USB?
Koju distribuciju si koristio?
Ako radi napravi image, pa pošalji link u PP ;)

Asus 570 GlUpIda za sad najvise 29.05 eth + 550-630 dcr

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Da li se vise isplati kopati ETH + SIA ili ETH + DCR?
I koliko vam daju 280x (da li da ostanem na zecu ili da prebacim na eth)?

Poslednja izmena:
Ja koristim još uvek 280x. Tek sad prelazim na novu generaciju.

Sa 280x nikako se ne isplati ETH. Moje jedva bacaju nešto preko 14MH/S . Po meni za sada ZEC je nabolji za njih

Poslednja izmena:
Zahvaljujem :)

Obzirom da su ubacili bios od 580 na 480, jeste li probali obrnuto za taj problem 5+ karti?

nisam stigo time da se pozabavim, treba se ispremestam a nesto me mrzi, pa leze kao pokoseni po sobi

Jel uzimao neko MSI Armor 570 4gb? Jel ima hladjenu memoriju?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Treba mi pomoc...
Uzimao bih jos jednu 480-ku za rig... E sad problem je odnosno dilema dali da kupim novo napajanje. Trenutno u racunaru je chiftec 600w gps600a8.
Dali ono moze da tera ove dve grafe?
Naravno svakako sledeca investicija bi bila evga od 1000-1300w.

Ok probacu pa cu da vidim... A koje napajanje preporucujete za 4-5 rx 480 8gb? Ja se razmisljam o evgi g2 1000w.

Ok probacu pa cu da vidim... A koje napajanje preporucujete za 4-5 rx 480 8gb? Ja se razmisljam o evgi g2 1000w.

evga g2 1000w, g3 1000w, cooler master V1000, SUPER-FLOWER Leadex Platinum 1000W, CORSAIR RMx Series 1000W, SEASONIC X Series 1050W, moze i neki THERMALTAKE, sve ti je to oko 200 evica gore dole neki evro

Nazad
Vrh Dno