Šta ako kupim USB ekstendere/razdelnike?
Oću na 1nu ploču da nabijem svih 10 kartica koje imam.
Zato sam pitao/mislio da li će i koliko da ih vidi windows na toj ploči?
Jbm ti život, koliko kritičara na 1nom mestu![]()
![]()
, a što bi rekao Bora "Kritičar pesnika javno vređa..."
@karanovicz: Pričao @goldi..., ali, ovo je 1157 strana teme. Koće sve da lista. Lepo od tebe što si podelio linkove da se pogledaju (tj. ja). Hvala na pomoći. Rezime: Win ne radi lepo sa više od 8 kartica odjednom!
@sasami: Ne vidim razlog za sarkazam?! Ubodeni su i u PCIE i u USB. Ja znam šta sam pitao, a znaju i drugi. Ako ti misliš da je to za sprdnju, svaka čast.
@solomonbg: Loš naziv koji se u nas odomaćio. Lakše ti je reći ekstender no riser ili još duže extender riser... Opet, šta god da kažeš, svi znaju na šta si m islio![]()
Kada se promeni rezolucija dok je uboden HDMI, da li ta rezolucija ostaje i kada se izvadi HDMI kabal, ili se vraca na pocetnu 640x480?
Može li mi neko ko ima napajanje Cooler Master v1200 da mi kaže da li može da fino napaja 6 rx 480 8gb i da li ima dovoljno molex/sata grana? Vidim da znaju žice da zagore, ali vjerujem da je ovo napajanje dovoljno da pogura ovih 6 kartica i 6 usb extendera?
Može li mi neko ko ima napajanje Cooler Master v1200 da mi kaže da li može da fino napaja 6 rx 480 8gb i da li ima dovoljno molex/sata grana? Vidim da znaju žice da zagore, ali vjerujem da je ovo napajanje dovoljno da pogura ovih 6 kartica i 6 usb extendera?
Jos jednu stva da pitam malo iskusnuje. Ima li nekih boljih kartica od rx480, s obzirom da mi nije bitna potrosnja struje, tj imam besplatnu struju?
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari