Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ne pričajte bzvz i ne vodite se teorijom zavere da Alti kopa ili njegovi radnici koriste opremu itd!
Gledajte da rešite, valjano, svoje probleme i uživajte 😉
Ma kakvi. Nikad, ni na jednom pool-u, nije postojao worker pod nazivom "Alti". 😉

sad ce risim ((mislim da je on) da vas iznabada recima sto mu dirate alti 😀

Kakvo diranje, mi ih samo hvalimo što dodatno testiraju opremu, a ne kao ostali direktno iz najlona kod korisnika na sto, pa onda poslje problemi i garancije 🙂

Ne znam..ja sve sto sam kupio preko EMMi radi mi i danas..imao sam nekoliko crkavanja grafika i napajanja i uvek su bile te druge firme koje ne provere robu 😀 I meni na jednoj ploci ne radi glavni PCI slot za grafiku ali zato sto sam ja slucajno pokidao jedan pin kad sam vadio riser

Nisam video na oglasima. A i retko kome treba to, i nije baš ni jeftino pa zbog toga niko i ne naručuje. Koliko bi trebalo da prodaju po oglasima da zarade od toga, oko 3500 din...

Mnogo je to.
Ja sam 10 svojih USB ekstendera na Black Friday platio 3.6€/kom sa kablom 60cm 😉

Pomoć ljudi, razmišljam da uskoro sklopim rig sa 6 grafa , ali vidim da se mnogo žalite na btc plojke, sta mi je činiti?

Žale se da ne rade svih 6 slotova pa čak ni 5 (pisali na proslim stranicama) ,a dal se isplati , *** ko zna.....

Meni rade po 4 grafe bez problema na prastarim AM2 plocama vec 3 godine tako da mi te BTC ploce bacanje para...jedino ako neces da ustedis par vati

Ja sam u posljednjih 3 mjeseca sastavio 3 Riga sa tim H81 BTC PRO pločama. Nisiam imao problema. Sve je prošlo bez problema sa instaliranim Win 8.1.

Jok ja, preracunaj

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

nemam ja sta da racunam , ja sam ti rekao da ti racune NE valja, znas ti to i sam , ali to je za ove nove 😉

Možda mu računica i nije tako loša, ako računa otplatu bez prodaje komponenti. Danas su dobro propali i Zec i ETH.

Nazad
Vrh Dno