Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ne pričajte bzvz i ne vodite se teorijom zavere da Alti kopa ili njegovi radnici koriste opremu itd!
Gledajte da rešite, valjano, svoje probleme i uživajte ;)
Ma kakvi. Nikad, ni na jednom pool-u, nije postojao worker pod nazivom "Alti". ;)

sad ce risim ((mislim da je on) da vas iznabada recima sto mu dirate alti :D

Kakvo diranje, mi ih samo hvalimo što dodatno testiraju opremu, a ne kao ostali direktno iz najlona kod korisnika na sto, pa onda poslje problemi i garancije :)

Ne znam..ja sve sto sam kupio preko EMMi radi mi i danas..imao sam nekoliko crkavanja grafika i napajanja i uvek su bile te druge firme koje ne provere robu :D I meni na jednoj ploci ne radi glavni PCI slot za grafiku ali zato sto sam ja slucajno pokidao jedan pin kad sam vadio riser

Nisam video na oglasima. A i retko kome treba to, i nije baš ni jeftino pa zbog toga niko i ne naručuje. Koliko bi trebalo da prodaju po oglasima da zarade od toga, oko 3500 din...

Mnogo je to.
Ja sam 10 svojih USB ekstendera na Black Friday platio 3.6€/kom sa kablom 60cm ;)

Pomoć ljudi, razmišljam da uskoro sklopim rig sa 6 grafa , ali vidim da se mnogo žalite na btc plojke, sta mi je činiti?

Žale se da ne rade svih 6 slotova pa čak ni 5 (pisali na proslim stranicama) ,a dal se isplati , *** ko zna.....

Meni rade po 4 grafe bez problema na prastarim AM2 plocama vec 3 godine tako da mi te BTC ploce bacanje para...jedino ako neces da ustedis par vati

Ja sam u posljednjih 3 mjeseca sastavio 3 Riga sa tim H81 BTC PRO pločama. Nisiam imao problema. Sve je prošlo bez problema sa instaliranim Win 8.1.

Šta kopate ljudi, još uvek zec ili prelazite nazad na eth?

Jok ja, preracunaj

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

nemam ja sta da racunam , ja sam ti rekao da ti racune NE valja, znas ti to i sam , ali to je za ove nove ;)

Možda mu računica i nije tako loša, ako računa otplatu bez prodaje komponenti. Danas su dobro propali i Zec i ETH.

Nazad
Vrh Dno