otkrio si nam ameriku![]()
Moje se cuju kad startuje miner,ali to je bukvalno neprimetno.Kad sam probao LBC da kopam tad su zavijale u najvece,uplasio sam se da se ne upalecuje se samo pri boot sistema,kolko sam video samo na brzinu
Mislim da to ne bi uvazili pod reklamaciju.a koil vajn il zavijanje zavojnice nije za reklamaciju dovoljno?
Hahahah, jel moguce ovo... ljudi se šale sa nama...ima li neko asus rx 470 strix i kakva je za mining?
Upravo tako, npr sa Sapphire moze da zapadbe koji primerak sa Samsung memorijom, taj br se izražava u promilimaSto ste dosadni ko p... vec je 10x receno da sve 4gb verzije koriste ISTU 4GB hynix memoriju, sta dalje pitate oko modovanja, zavisi od primerka sve idu ~26Mhs stabilno i ostale lovacke price, niko ne garantuje da ce ici 27 il 28 za 24h+
Upravo tako, npr sa Sapphire moze da zapadbe koji primerak sa Samsung memorijom, taj br se izražava u promilima
Interesantno, kada sam uzimao ove moje, nasao sam na netu, bas ovo sto sam napisaoNe moze samsung na 4GB modelima iskljucivo ide hynix i sve idu kao sto je rekao zeljko 26+mhs, ako bude raspolozena memorija moze i 27.5mhs upravo taj asus o kome pricate, jeste da nije pozeljan zbog 1x6pina, ali karte rade.
ima li neko asus rx 470 strix i kakva je za mining?
uzeo sam ja 3 komada. Na fabrickim odesavanjima daje 20.7 i trosi 120w! Nisam stigao da se cimam oko podesavanja. Dobio sam ih o dobroj ceni pa nisam mnogo birao.
Ako neko ima bas ovaj model nek preporuci taktove za memoriju i GPU.
Sto ste dosadni ko p... vec je 10x receno da sve 4gb verzije koriste ISTU 4GB hynix memoriju, sta dalje pitate oko modovanja, zavisi od primerka sve idu ~26Mhs stabilno i ostale lovacke price, niko ne garantuje da ce ici 27 il 28 za 24h+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari