Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

toliko baca i msi 4gb na stock. probaj da modujes bios pa javi rezultate. i ako nije tajna koliko si ih platio? p.s imam ja za 180e asus r9 290 ali mi je cimka jer niko nezna koliko baca trenutno hasa.

Pa ne bih se zezao da im cackam bios zbog garancije. 216e od uvoznika, prijatelj mi radi sa kod njih.

Ne volim da mucim grafike zbog 5% boljeg rezultata, vaznije mi da znam da su stabilne.

Pa ne bih se zezao da im cackam bios zbog garancije. 216e od uvoznika, prijatelj mi radi sa kod njih.

Ne volim da mucim grafike zbog 5% boljeg rezultata, vaznije mi da znam da su stabilne.

onda se zadovolji sa 20,5 ili 21 jer bez modovanja latencija neces postici veci rezultat.

onda lepo kupis 3x270 i dobijes oko 34 mh

ps
nego , hajde i nama otkrijte tajnu VI sto NE placate struju , da i mi naucimo (evo ja cu da ti dam dzabe te 270)
:)

Poslednja izmena:
onda lepo kupis 3x270 i dobijes oko 34 mh

ps
nego , hajde i nama otkrijte tajnu VI sto NE placate struju , da i mi naucimo (evo ja cu da ti dam dzabe te 270)
:)

evo i ja dajem PAR r9 270 za jedno podugacko objasnjenje kako da "ne placam" struju????
Ne interesuju me objasnjenja tipa:

- pa znas na gajbi mi matorci placaju
-unecu jednu grafiku u racunar na poslu
Treba mi recept kako da zakacim 20-30-50 grafike a da ne placam struju...

Poslednja izmena:
Bas sam mislio napisati malo detaljnije o tome kako da ne placate struju, ali razmislicu jos jednom :d

priznaj da podesis preko timvjuvera da ljudi ne placaju struju :d

Ne necu tako, ne bi da ja imam neku korist od toga nego poklonite rig nesicu, ali ni slucajno da budu oni reparirani lesevi :D

- Nakačiš Rig u neku firmu koja mjesečno plaća struju 5K€+
- držiš pilanu i svakako ne plaćaš struju, pa onda ubaciš i 10, 20 kartica. EPS to i ne osjeti.
- platiš monteru iz EPS da ti bezbojnim lakom ofarba jednu mjernu žicu koja ide na mjerni uređaj. Tada imaš jednu besplatnu fazu u stanu (kući). Iz iskustva mogu reći da je na Karaburmi ovo vrlo popularno :)

Gdje mogu da preuzmem te kartice?

U blizini šume, a imaš i preostale dvije opcije.

To sa planom je najgora opcija jer je sredina vrlo zapaljiva :)

Poz,

imam jedan problem na karticu 480 sapphire nitro, flasho sam bios na 4 kartice sve je proslo ok jedna od njih izgleda nije prosla kako treba imam backup biosa, sad se upalli pc zavrte se ventilatori i stane kako da vratim backup?

unaprjed hvala

To ti je dual-buos kartica prebaci prekidac u deugi polozaj i reseno...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Kao sto rece kolega iznad prebacis prekidac u drugi polozaj, zatim ukljucis racunar. Dok je ukljucen racunar vratis na stari polozaj i flesujes bios.

Upravo sam zavrsio skalapanje svog prvog AMD riga (do sada iskljucivo Nvidia). Ubacio sam 4*470 asus strix OC. Posle flasha biosa, bec podizanja klokova sam dobio 23, ali sa OC-om ide oko 28, ali stabilnih 27. Obzirom da nemam iskustva sa AMD kopanjem, za sada sam uradio copy/paste za latencije. Mozda cu kasnije postaviti neka pitanja iskusnim kopacima:)

nece ni jedna biti stabilna na 31mhs, manijaci na netu rade to, a glave suplje

Vrh Dno