toliko baca i msi 4gb na stock. probaj da modujes bios pa javi rezultate. i ako nije tajna koliko si ih platio? p.s imam ja za 180e asus r9 290 ali mi je cimka jer niko nezna koliko baca trenutno hasa.
Pa ne bih se zezao da im cackam bios zbog garancije. 216e od uvoznika, prijatelj mi radi sa kod njih.
Ne volim da mucim grafike zbog 5% boljeg rezultata, vaznije mi da znam da su stabilne.
Isto to sam mu ja rekao pre par stranica, samo nisam mogao da potvrdim tacno jer imam 390..290 trenutno daje oko 24-25 i smanjuje se a trosi od 200-300w
290 trenutno daje oko 24-25 i smanjuje se a trosi od 200-300w
onda lepo kupis 3x270 i dobijes oko 34 mh
ps
nego , hajde i nama otkrijte tajnu VI sto NE placate struju , da i mi naucimo (evo ja cu da ti dam dzabe te 270)
![]()
To ti je dual-buos kartica prebaci prekidac u deugi polozaj i reseno...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Kao sto rece kolega iznad prebacis prekidac u drugi polozaj, zatim ukljucis racunar. Dok je ukljucen racunar vratis na stari polozaj i flesujes bios.
A ***, il' lesevi il' nista [emoji14]Ne necu tako, ne bi da ja imam neku korist od toga nego poklonite rig nesicu, ali ni slucajno da budu oni reparirani lesevi![]()
5 iste kartice a jedna nece da primi bios mislim sve kaze Ok a kad ga restart onda nepali vise gde moze bit problem? bios sam skino ovde : https://cryptocurrencyupdates.blogs...showComment=1474654869730#c893958345792539497 ... default kartice 480 nitro daju 24mhs a sa ovim biosom daju mi 31mhs al jedna nece![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari