goldi, kakva je potrošnja na 380kama? Ako je core na 1040, ne bi trebalo da je strašno. Previše dugo se kolebam za LBC, odvuče me etc cirkus.
Jel ima neko R9 280X Vapor-X Tri-X?
Trebalo bi da je hladnjenje bruka ali koliko cujem zakljucana je voltaza? Jel postoji neko resenje preko VBE7 da se to spusti?
Jasno.
Na 1100Mhz baca 140LBC?
Znaci srce ali i zaradjuje.![]()
Ko bi rekao da cemo u '16-oj gledati graficke sa kojima smo '12 rudarili bitcoin.![]()
Jasno.
Na 1100Mhz baca 140LBC?
Znaci srce ali i zaradjuje.![]()
Ko bi rekao da cemo u '16-oj gledati graficke sa kojima smo '12 rudarili bitcoin.![]()
Crveno crni. Odlično radeKakvi su sad ovi novi "lepsi" usb ekstenderi, crni, zuto crni, svetlo plavi itd...? Koristio neko?
Ima ja jedan rig sa R9 280X vapor-x tri-x. Odlicno rade, a i odlicno se hladeu poredjenju sa ostalim sapphire karticama, a i sa tom gigabyte windforce x3. Imam i njih, a i one su zakljucan. Mozda sam sa njima i najnezadovoljniji. Slabije kopaju od sapphire kartica, a hladjenje nikakvo.
Nego R9 280x vapor-x trix kod mena na LBC bacaju 136 MH. Rig sa 4 kartice vuce oko 1100 Wtemperatura kartica oko 65 stepeni. Poredjenja radi, sa gigabyte rigom muka oko odrzavanja temperature u rasponu od 70 do 74 stepena iako je rig na boljoj ( hladnijoj ) poziciji nego sapphire rig i jos su spusteni tatkovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari