Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

LBC je 0,65$. Koliko te kombinacije nakopaju za dan?

Imam oko 2g ili ti oko 100koina. Realno cekam skok, jer se nisam jos istovario, posle prvog skoka.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nije, i nije izvodljivo, i ne moze sve na jedna rig, imam napajanja od 750W po rigu. Jedna 970 mi ide preko računara sa kojeg kucam na vodi je, i nju sam uposlio. Idem sa dva account-a, jedan mi je oko 1100, drugi oko 900, imaju tu i 380ti jos, mrzi me da ih vraćam na ETH.

@Space jesi li probao pustit GTX 1070 na eth na winu 7/8/10?

bice uskoro i pravog dcr minera za cuda ;)

a sto mi ne nudis te 1070 nego mi dajes 380 :p

Ako treba javi se u inbox :D

P.S

Da li samo meni ne radi statistika na Dashboard-u coinmine ili?

Poslednja izmena:
*** sad, mozda je bolje da prepormulisem pitanje, vezano za ono "kida". Koji je to koin koji je bolji za kopanje od ETH-a finasiski a da nije LBC, i da se pritom kopa na GTX1070?

kad sam mislio da "kida"mislio sam da je puno brza od 480 i od ostalih amd kartica,nemam pojma sta je sad isplativije...tabela govori koliko 1070-ka kopa(svaki algo je stavljen sem etera)Pogledajte prilog 205071

Poslednja izmena:
Najgore je sto ni jedan algoritam iz te tabele nije isplativ tj u prevodu nema novcica da je na nekom od ti algoritama a da je isplativ pojavi se tu i tamo koji dan i opet nista.

@goldi, pusti ljude da kopaju. 1070 je trenutno pravi izbor. ;)

GTx 1070 ima smisla jes da je karta skupa, ali recimo za LBC je odlicna, dobro kopa i DCR i SIA, e sad ko hoce da zaradi nesto onda treba i da se malo potrudi oko Linux-a pa onda dodje i do toga da GTX 1070 dobro kopa i eth- na kraju krajeva ta karta se uvjek moze prodat za dobru lovu, jedan rig uopste nije ludo sastaviti naravno ko ima love, pa da proba i tu egzibiciju.

Kupi 4-6 komada mozda dobije malo i popusta i polako u mining vratice se nesto od ulozenog sigurno a opet kazem te se karte uvjek mogu prodat i u narednom periodu bice pravi best buy za gejmere kao i GTX 970.

e to smo pokusali sve vreme da objasnimo, bravo goldi :) na linuxu na eth daje extra (a mozda uskoro i bude patch za win), a eth se nece kopati zauvek. Ko ima mogucnosti, pored amd rigova, nije lose sastaviti jedan cuda rig sa 2-4 komada pa i da ih proda moze samo da dobije jer ce sigurno vratiti nesto od ulozenog. Uglavnom svako neka radi kako hoce i prema svojim mogucnostima, trenutno je best buy 380 za eth, nego je tema otisla na prepucavanja amd je bolji od intela, ati je bolji od nvidie, samsung je bolji od iphona, golf 2 je bolji od audija, moj tata je jaci od tvog, mine is bigger than yours...

Poslednja izmena:
e to smo pokusali sve vreme da objasnimo, bravo goldi :) na linuxu na eth daje extra (a mozda uskoro i bude patch za win), a eth se nece kopati zauvek. Ko ima mogucnosti, pored amd rigova, nije lose sastaviti jedan cuda rig sa 2-4 komada pa i da ih proda moze samo da dobije jer ce sigurno vratiti nesto od ulozenog. Uglavnom svako neka radi kako hoce i prema svojim mogucnostima, trenutno je best buy 380 za eth, nego je tema otisla na prepucavanja amd je bolji od intela, ati je bolji od nvidie, samsung je bolji od iphona, golf 2 je bolji od audija, moj tata je jaci od tvog, mine is bigger than yours...

Dobro svi imaju neku svoju racunicu ja svacije misljenje postujem, mnogo je ljudi tako napadalo zeljka, covjek je imao samo svoje misljenje nista drugo.
Ja volim da procitam razlicita misljenja cesto tako izvucem neki korist i za sebe.

Danas izlazi GTX 1060 treba i to sacekat da vidimo imace dosta brzu memoriju sve treba sagledati, do sada GTX 1070 nije uopste losa sve vise mineri izlaze i za Nvidiju tako da ne treba odma u startu nista otpisivati, sjednes sagledas situaciju i vidis jel ti pase ili ne.
Neko ima dzabe struju, neko nema, neko se bori sa zagrijavanjem neko drzi rigove na 20c amb, svi imamo razlicite uslove i na osnovu toga biramo sta nam je najbolje.

opet je cena malo visoka, videcemo...

Vrh Dno