Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Videcemo, jeste da clay lepse radi ali kazem ali ako stvarno trosi 20-25% vise struje onda se ne isplati jer ne daje toliko vise....

Bas me interesuje dali rig u trenutku kad pocne da kopa povlaci vise struje odnosno dali tada postoji neki pik??? Ako ga nema onda je to tih 10-15 ili 20% vise potrosnje jer clay ne obara gpu usage izmedju blokova kao genoil...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Merač kod mene kaže da je potrošnja ista na clay kao i kod eth forkova kada se kopa samo eth.

Btw, nema pikova kad počne kopanje, bar ne tih okom čitljivih na meraču.

Poslednja izmena:
daj link na pm da ne reklamiramo ovde ce dobijemo packu, kabal za extendere mora da bude 3.0 ne moze drugi

Poz,

pitanje kupio nove kartice sapphire r9 380 i isntaliro win 7 64bit drajver 15.12, al gpu skace 100% pa 0% gde moze bit problem neki imao slican? probo sam i najnovici drajver isto.

^Koliko kartica i koje napajanje imaš?

Poz,

pitanje kupio nove kartice sapphire r9 380 i isntaliro win 7 64bit drajver 15.12, al gpu skace 100% pa 0% gde moze bit problem neki imao slican? probo sam i najnovici drajver isto.

isto je i meni tako sa 380kama, a i javilo se jos par ljudi... posle nekog vremena se unormali,ali i dalje ima te padove na grafu, samo u manjoj meri. ne utice na kopanje,koliko sam primetio

na claymore mineru u dual kopanju nema tih padova

Kako setujete kulere na grafikama? Po nekom grafikonu ili ih zakuzate konstantno 30,40,50%, pošto je ovdje optrrećene procesora prilično konstantno 100% :)

Hvala za odgovore mislim da je sad ok.

Instaliro sam zadnji driver i radi r9 380 bez padova gpu, a sad imam drugi problem vezem 5 kartica na asrock h61 pro btc i nece da mi instalira 5 karticu i display drivers izadju mi 5 a jedna je na "!?" stavio sam 12v molex od psu i ponovo nece.. jel treba da imam reiser sa molex-m?

6X gpu mod?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

6xgpu mod stikliraj force i mod i da bi bilo efekta pokreni ga kao administrator i kad resetujes rade sve karte 5 ili 6 bez !

Teško je reći za isplativost, po sadašnjim cijenama ETH bio bi jako brzo isplativ, ali nije realno da ovakva situacija potraje.
Trenutno uklapaš u 4x380, ali sa 2GB Ram, što sa clay minerom ne pravi razliku.

Ljudi evo gledam da kupim plocu, nista nisam odabrao, sta kupujete trenutno za rigove od 6 kartica ili najmanje 5???

GA 970ds3p nova ili ga ma770t ddr3 polovna, za 6 samo pro BTC ako nahvataš preko Mađara...

Upravo potvrđeno 4x380 strix, sa svom pratećom opremom iz utičnice vuku 622W, uz undervolt od 100mV.

GA 970ds3p nova ili ga ma770t ddr3 polovna, za 6 samo pro BTC ako nahvataš preko Mađara...

evo pokusavam preko madjara da nadjem pro btc nebitno dali je 61/81 to bi mi najvise odgovaralo ali jos uvek nista...

i ova b85 izgleda ok nego ne vidim da ima da se uzme kod nas...

Poslednja izmena:
Pitanje za korisnike 380 kartica. Na koliko obrtaja vam se vrte ventilatori na karticama i do koje temperature je bezbjedan rad ovih kartica?

Čisto da javim, ja uzeo kod mađara tri Asrock H97 Anniversary, na sve tri 6 kartica šljakaju. Imao problema na jednom rigu danima ali na kraju se ispostavilo zvog napajanja koje je polako umiralo :)

Mane ploče: Traži molex uboden u ploču za preko tri kartice iako sve kartice idu preko risera. Nema WiFi.

Za 65-70EUR nisam siguran da ima šta (puno) povoljnije za 6 kartica a da je novo.

Poslednja izmena:
zna li neko kako ide onaj sajt sa bazom svih napajanja i njohovim specifikacijama? cuveni sajt, secam se da su ga mnogi koristili dok sam ranije kopao

Cim cena neceg se malo naduva, odma krece popanzjanija, cim se sroza za 50% krece rasprodaja, pa odlucite se vec jednom!
Ovako ako delujete ima samo gubitke da pravite ma sta da se desi sa cenom

Nazad
Vrh Dno