Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
uzmi proverene novijeploce ostavi se tih starih, jer razlika je i onako jako mala
Safir ili MSI
Ima neka preporuka za 775 plocu na kojoj provereno rade 4 grafike? Naravno, ne mora P5Q Deluxe ili slicno, nego neka "normalna"
ne radi svaka ploca druze cak sta vise ima poveci spisak ploca koji ne radi zato sam i napisao ovo malopre
775 bruka sve rade sve sem nvidia cipseta,p5 sve imao sam 5 i sve su full radile,jeftine su
nvidia mogu da se bridzuju bakarnom zicom![]()
Nije to nikakva usteda i tesko da moze za 40-50e, moze al sa 2-3gb a treba ti 4 i vise. Da nepricam sa nije isto kad stavis 2, 3 u najboljem slucaju 4 kartice i kad zabodes 5 ili 6 grafika na rig.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
A dobro,svako ima svoju racunicu. Ja sam sklopio dva riga sa 775 po 4 karte, 4gb rama i 775cpu za po 50e svaki (cpu+mb+ram)
Ja mislim da je pametnije uzimat karte sa 3 god garancije. iskljucivo zbog kasnije prodaje, a od karti sa 3God tu su MSI, ASUS, Gigabyte od te 3 moj bi prvi izbor bio MSI.
U konacnici ko uzima novo savjet MSI 380 4GB Gaming, jos ako se ubode samsung memorija -bingo!
uz dobru optimizaciju mislim da 1080 ima snage bar za 50mhs na eth-u ako ne i više....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari