- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 650
moze li savet neki ko zna dobru prodavnicu u segedinu sa rudarskom opremom? Uslov je da je omogucen povratak AFA-e. Ja znam za pestu odlicnu firmu (ipon) ali me zanima bas segedin
Da li je moguće kopati sa Win8.1 na 32GB SSD disku?
Znaci TLB bug i alokacija veca kolicine memorije bagujeSorry guys - its bad news so far - I was wrong about 12.5mhs - I just couldnt belive it would be... 1.25mhs - its because tlb - i'll try to find out if they can fix this or not...
Da ali koga to jos zanima , ko ce da rudari bitcoin i to jos sa grafama jednostavno izgleda da nvidia ne zna da namesti grafu za kopanje
Ima na aliju. Ovo mi stoji memorisano. Ovi su od metar.zna neko gde ima jeftinih usb 3.0 kablova za usb extendere, samo kabal 30 i 60 cm pa da kombinujem po potrebi?
nesto mi mnogo stigao racun za struju, kakvo je stanje kod vas?
nesto mi mnogo stigao racun za struju, kakvo je stanje kod vas?
Ma meni sad stiglo 11k din, zimus dok sam se grejao na struju mi stizalo 9k, sad treba da mi stigne manje jelte jer ne palim grejanje
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
I kod mene, ja sumnjam na ovaj claj miner... Ja ga koristim ali ne koapam DCR...
Ja sam sad prvi put probio u ovom kucnom rudniku 1800kw uvek sam bio oko 1600
kada vam je procitana struja? meni covek dolazio tek posle praznika... to je nekoliko dana dodatno, i dosao mi je malo veci racun.... sledeci mesec ce biti manji,jer ce se procitati na vreme (pa minus onih par dana sto je preslo)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari