Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Koja je "normalna" radna temperatura za GPU 380 kartuca?

Da li ti to stoji u kućištu ili na otvorenom i kolika je temperatura okoline?

Jel upucen neko u scrypt asice, tipa od 2Mh-5Mh, kako im se krecu cene?

Ili neki sajt gde moze da se iznajmi ova snaga, sta se vise isplati

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Sad ce i cena asicima naglo da padne... ;)

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Treba mi pomoć oko izbora extendera.
Izbor između slike 1 i 2? (7-8€)

Ovaj sa treće slike je vjerovatno najbolji, ali je i 2 puta skuplja opcija (16€).

Pogledajte prilog 199074

pogledaj kod nas po oglasima usb extendere, 16 evra je mnogo

Imas za 1200din ja sam uzeo pre dve nedelje, kao prvo nema da se mucis oko kablova svi su dugacki 60cm pa mozes i kod komsije grafike da stavis ;)

Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk

Treba mi pomoć oko izbora extendera.
Izbor između slike 1 i 2? (7-8€)

Ovaj sa treće slike je vjerovatno najbolji, ali je i 2 puta skuplja opcija (16€).

Pogledajte prilog 199074

ovi sa trece slike su ti najbolji, imas par strana unazad link od lika sa aliexpres-a, tamo su oko 8$, mada imam i ovih kao na drugoj slici, rade vise od 2 godine bez problema. zavisi i od kartica, meni su ovi obicni na 270x a ovi usb na 380-kama

Koja ploča ima 4+ pcie porta, a da se trenutno može povoljno kupiti?

Da li ovi USB extenderi rade u prvom x16 pcie portu? Ili mi treba onaj extender x16 - x16?

rade i u prvom portu, ali imas i ploce koje zahtevaju karticu u x16 slotu

@ salecz
brisi post dace ti packu admin za reklamu

Ja broj dva ne bih uzimao za dva psu. Koja je fora sa tim da ima i molex za napajanje ali i crvenu liniju koja znači da i flat kabl može da gura napajanje?

ja nju nisam natero da radi...ali kazu da moze (moje neiskustvo izgleda)

kod mene posle instalacije gpu drajvera, reset i dizanje win-a...samo se resetuje komp i tako vrti u nedogled, win odradi restor bez drajvera i sve ok ponovo stavim drajvere ...jovo nanovo... i vratio sam plocu posto sam je kupio ovde u prodavnici....
e sad ako pitas kako su je naterali da radi ne znam nije mi receno, ako se dobro secam matrixsu je uzeo samnom u isto vreme ploce i navodno je on resio problem kasnije (iako i on nije uspeo iz prve da pokrene rig)
ako vidi poruku neka nas prosvetli :D

Meni bi više odgovarala ploča za 1151 socket jer imam taj procesor kod sebe.
A sve koje sam gledao, da su do 60-70€ imaju 2 ili 3 pcie.

koristite BTC Pro ploce to radi i li neke FM2 ploce i nece glava da vas boli

iz licnog iskustva mogu da preporucim Gigabyte-ove FM2 i FM2+ ploce (GA-F2A55 i GA-F2A88X) sve proradilo iz prve, probane razne kombinacije ekstendera, obicni, usb, mesano jedni i drugi...

Koristim GA-F2A55-DS3 i GA-MA69G-S3H sa 5 karti bez problema, u toku je izrada riga sa GA-MA770-DS3

ASROCK FM2A58+ BTC,ASROCK FM2A55 Pro+,Gigabyte 970 ds3,GA-F2A55 moja preporuka i naravno od intela btc ploce

Pocetnicko pitanje. Da li vredi poceti kopati sada. Koliko minimalno kompova treba imati i koja je to okvirno cena u evrima? Hvala.

ASROCK FM2A58+ BTC,ASROCK FM2A55 Pro+,Gigabyte 970 ds3,GA-F2A55 moja preporuka i naravno od intela btc ploce

ova prva ploca sa spiska pri promeni daga rig 3x380 2gb zaglavi, radi i dalje nema slike ne reaguje i mora reset riga a drugi rig 5x270 izbacuje nule miner, resetuje se rucno miner i nastavi da radi. moze info kako radi sa kartama sa 4gb ako je neko probao...

Poslednja izmena:
Već je rečeno da glavljenje pri promeni DAG-ova nema veze sa pločama, grafikama i količinom ram memorije, samo su gremlini u pitanju

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno