MsiNadji neki desktop gde mozes da ih ubodes pa probaj svaku posebno i znaces na cemu si...
EDIT:
sta rekoste koje R9 380 dozvoljavaju promenu napona???
Nadji neki desktop gde mozes da ih ubodes pa probaj svaku posebno i znaces na cemu si...
EDIT:
sta rekoste koje R9 380 dozvoljavaju promenu napona???
Sve. Nitro moze isto sa novim trixx-om a asus sa njihovim gpu tweak-om.
Ne znam da li ima veze ali kod mene su 15.12 drajveri?da, 4.2.0 podešen kao na slici
ne znam da li ima veze što mi to nije jedina karta, a nije ni primarna? imam ovde neku 5450 koja baca sliku u x16 slotu, jedan sapphire tri-x 280x i 1 msi gaming 380.
ranije nisam imao problema kada sam imao razne 280x karte uz 5450 koja je primarna, doduše koristio sam trixx i to neku matoru verziju.
Pogledajte prilog 196010
Za asus licno nisam provjerio ali cuo od kolege sa foruma.Jel provjerena u praksi informacija za ASUS R9 380 da moze da se mjenja da ne bude ono prividno mice slajder a nista se ne desava![]()
da, 4.2.0 podešen kao na slici
ne znam da li ima veze što mi to nije jedina karta, a nije ni primarna? imam ovde neku 5450 koja baca sliku u x16 slotu, jedan sapphire tri-x 280x i 1 msi gaming 380.
ranije nisam imao problema kada sam imao razne 280x karte uz 5450 koja je primarna, doduše koristio sam trixx i to neku matoru verziju.
Pogledajte prilog 196010
Ne znam da li ima veze ali kod mene su 15.12 drajveri?
Radi li bez problema na -100mV?nema veze trebalo bi da radi nesto drugo je problem
Pogledajte prilog 196025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari