ako je lepo upakuju, stave celofan i na kartici i na kutiji ( znaci neotpakovano ) svi prikljuci sto dobijas isto spakovani, + mirise na novo
e ako to mogu da odrade, i stave jos 3 god garanciju (negde 2) onda sto se mene tice to je novo, a rizik od neispravnosti i defekta je na njima, ne na meni.
a i ti mnogo brate paranoises, kupi nove i oslobodi vise ovu temu tvojim teorijama zavere
ako se tebi nešto nije dogodilo ne znači da nije istinito (ja govorim samo ono što sam video svojim očima a to nije paranoja, rekla-kazala me ne interesuje). Naravno, to ne znači da je ustaljena praksa ali da postoje slučajevi (pokušaji),postoje
Ako si menjao BIOS, i/ili menjao voltažu, vrati sve na fabričko stanje, probaj, ako se i tad koči, pravac servis
Spajalica ti ne odgovara da ti drzi jedno napajanje stalno upaljeno?Je l ima neko da može da napravi 8 i 24 pin ATX konektore, jedan ženski na dva muška? Da povežem dve ploče na jedno napajanje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari