Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Wu nije bitan... tako sam bar ja ustanovio.
Cg miner mi pokazuje za 3x vaporx u poslednja tri dana 2200 brzinu dok je wu 2080 ali sam tacno napravio LTC po kalkulatoru na 2200 +- 1%

Pa to je super wu, gruba računica za njega je 0.9 x hash rate odnosno to je ok vrednost. Malo nebulozno jer su babe i žabe jedinice al taj odnos otprilike treba da bude...

koja je ok temperatura za 270tke za ove zimske uslove? ili bolje receno na koliko drzati ventove?

jel moguce kad imate dve graficke u crossfire-u, jednu koristiti za rudarenje, a sa drugom igrati igre u isto vreme?

Koja su ti podesavanja za 270-tke? Ako nisu dobra, miner ce raditi, prikazivati 400+ kh/s, ali wu bude jako mali...

TC 8000, w256, I18, vectors 1, gpu threads 1

sapphire su na 1050/1500, a asus na 1050/1400

kopam preko guiminer-a

edit: Da napomenem da mi za R9 280X nekad pokazuje i preko 1000 khash/s na wemineltc, ali ona radi samo nocu, a svaka grafika je na posebnom workeru. Moze li biti do rama??

Poslednja izmena:
Ala si se sa izlupetao , ici ces nekom u potpis :D .
@Damirbaj moze ali u driverima ugasis crossfire i koristis prvu kartu za gaming dok druga kopa samo u cg miner dodas komandu - d 1 (komanda se dodaje na kraju svega da bi radila samo druga karta ) .

Hahaha Znam sta pricas. Meni je jedina zabava bila kad je nestala struja na kratko pa sam jedan rig upalio. Sve radi vec dugo meseci bez prekida, smorio sam se.

Ja sam poludeo od nerviranja, ne mogu da povezem 2 dana da mi sve radi kako treba. Svaki dan sa posla trcim na drugi posao i tako u krug. Cak sam i pre neki dan kupio skuplje-bolje maticne ploce i opet mi jutros jedan rig stao i to onaj sto je najstabilnije radio sa asus 7950 kartama. Mozda je stvarno problem u tome sto rigove drzim u zastakljenoj terasi....

Kolike su im temp da im nije jako hladno ?

Oko 60-68C, fan na oko 40. Asusi su naravno hladniji od sapphire karti.... Jedva cekam prolece :D.

Ok su ti temp nego jel imas neku gresku da ti prijavi komp ili se samo ugasi jednostavno . Imao sam nedavno slican problem sa novom memorijiom marke Patriot. Testiram je sam memtest i prodje test dok sa prime95 puca za 15 minuta . Npr upalim komp i krenem na net preko Firefoxa da skinem prime kad eto ga bsod . Masina nekad kopala po ceo dan nekad po 2 dana a nekad 15 minuta pa se restartuje .

Ok su ti temp nego jel imas neku gresku da ti prijavi komp ili se samo ugasi jednostavno . Imao sam nedavno slican problem sa novom memorijiom marke Patriot. Testiram je sam memtest i prodje test dok sa prime95 puca za 15 minuta . Npr upalim komp i krenem na net preko Firefoxa da skinem prime kad eto ga bsod . Masina nekad kopala po ceo dan nekad po 2 dana a nekad 15 minuta pa se restartuje .

U 80% slucajeva samo prekine da kopa, ali ostane upaljen. Ne prijavljuje nikakve greske. Memorije sve su mi socijala, 2gb moduli bez hladnjaka, patriot signature, kingston, exceleram sve na 1000-1333 mhz. Nisam testirao memoriju, trebalo bi da je ok. Takodje nije mi problem u jednoj masini, nego naizmenicno cas stane jedna, pa druga..... Svaki dan mi druga masina stane :D.

Ahahha busted :p

U 80% slucajeva samo prekine da kopa, ali ostane upaljen. Ne prijavljuje nikakve greske. Memorije sve su mi socijala, 2gb moduli bez hladnjaka, patriot signature, kingston, exceleram sve na 1000-1333 mhz. Nisam testirao memoriju, trebalo bi da je ok. Takodje nije mi problem u jednoj masini, nego naizmenicno cas stane jedna, pa druga..... Svaki dan mi druga masina stane :D.

Šta ostane upaljeno? Cgminer? Moraš biti opširniji kad tako nešto opisuješ.

Pa cgminer radi ali prikazuje da grafike daju 0 khsa, dakle racunar radi ali ne kopa.

Eto dobar početak. Šta ispisuje u donjem delu cgminera?

MOzda ti je internet u pitanju jesi preko wifi ili na kabel sbb ili adsl daj malo vise infoa .

Na poslu sam trenutno, javicu sta ispisuje kad dodjem kuci :D.
Kopam preko smos linuxa....

SBB internet koristim, lan kablom je sve povezano. Nedavno sam i novi ruter uzeo, jer sam i na njega sumnjao, medjutim nije tu problem....

TC 8000, w256, I18, vectors 1, gpu threads 1

sapphire su na 1050/1500, a asus na 1050/1400

kopam preko guiminer-a

edit: Da napomenem da mi za R9 280X nekad pokazuje i preko 1000 khash/s na wemineltc, ali ona radi samo nocu, a svaka grafika je na posebnom workeru. Moze li biti do rama??

Za 270-tke stavi TC 15232 ili 15508. I mozes povecati na 19.

gde moze samo na pm da ne bi dobio bananu za reklamu

Sta po 14800?Da.... ali bez poreza...znaci molio bih opet bez dezinformacija.....

Inace stigle su ASRock - H61 Pro BTC...ko voli nek izvoli :)

Gde su stigle? ja ne vidim u ponudi u e**i shopu...možda negde drugde ili je već otišlo..

Nazad
Vrh Dno