Koja su ti podesavanja za 270-tke? Ako nisu dobra, miner ce raditi, prikazivati 400+ kh/s, ali wu bude jako mali...
jel moguce kad imate dve graficke u crossfire-u, jednu koristiti za rudarenje, a sa drugom igrati igre u isto vreme?
Hahaha Znam sta pricas. Meni je jedina zabava bila kad je nestala struja na kratko pa sam jedan rig upalio. Sve radi vec dugo meseci bez prekida, smorio sam se.
Ok su ti temp nego jel imas neku gresku da ti prijavi komp ili se samo ugasi jednostavno . Imao sam nedavno slican problem sa novom memorijiom marke Patriot. Testiram je sam memtest i prodje test dok sa prime95 puca za 15 minuta . Npr upalim komp i krenem na net preko Firefoxa da skinem prime kad eto ga bsod . Masina nekad kopala po ceo dan nekad po 2 dana a nekad 15 minuta pa se restartuje .
Ala si se sa izlupetao , ici ces nekom u potpis![]()
U 80% slucajeva samo prekine da kopa, ali ostane upaljen. Ne prijavljuje nikakve greske. Memorije sve su mi socijala, 2gb moduli bez hladnjaka, patriot signature, kingston, exceleram sve na 1000-1333 mhz. Nisam testirao memoriju, trebalo bi da je ok. Takodje nije mi problem u jednoj masini, nego naizmenicno cas stane jedna, pa druga..... Svaki dan mi druga masina stane.
TC 8000, w256, I18, vectors 1, gpu threads 1
sapphire su na 1050/1500, a asus na 1050/1400
kopam preko guiminer-a
edit: Da napomenem da mi za R9 280X nekad pokazuje i preko 1000 khash/s na wemineltc, ali ona radi samo nocu, a svaka grafika je na posebnom workeru. Moze li biti do rama??
to si pokupovao sve?![]()
Sta po 14800?Da.... ali bez poreza...znaci molio bih opet bez dezinformacija.....Nisam, ostalo par komada za mp![]()
Stigla nova tura po 14.800Pogledajte prilog 134137
Stigla nova tura po 14.800Pogledajte prilog 134137
Sta po 14800?Da.... ali bez poreza...znaci molio bih opet bez dezinformacija.....
Inace stigle su ASRock - H61 Pro BTC...ko voli nek izvoli![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari