sam633
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.11.2011
- Poena
- 405
A zakonski rok je 45 dana.
Toga nema.
A zakonski rok je 45 dana.
Moze HWINFO mada nas vecina gleda preko GPU-Z, drugi tab. Iznenadio sam se kad sam video relativno nisku temp VRM-a za MSI standarde ali onda sam primetio da ti je RPM oko 2400, to je nekih 65%, sad sam proverio na svom primerku. Sta znam, nije bucno ni na tom setovanju ali meni licno je to malo previse na duze staze a MSI gaming serija je vec izasla na los glas kad je u pitanju prosviravanje ventova, na NV doduse ali isto je to ladjenje. Opet-ako spustis na nekih 55% recimo, videces koliko odmah skace temp, posebno na vrm-ovima.
Ja cu to ipak voziti undervoltovano, a za nategnute setingse zna se-Asus DCUII
Ako nemate neke konstruktivne teme ne morate ni da pišete... a ja ću početi da brišem.
Moja grafika, moja stvar.
Pitanje , koji je bolji cooler DC2T ili neki Artic Accelero (pod accelero smatram najjaci koji imaju a ne neki krs naravno) ?
Ja bih rekao, nema sanse. Ja imam 3x7970 podvoltovane na 1,1V i potrosnja je ~860W. Tera ih CM V1000. Ne bih se usudio da turim jos jednu grafulju.
CM Silent Pro Gold 1000W za 4 * 280x (undervoltovane) Šta mislite može li?
1070/1500.Nešto ti tu neštima. Meni 4x7970ke tolko troše. Na kom kloku su grafičke?
Meni i v1000 i silent pro gold 1000w bez problema letos 4x 7970
Evo 2x Asus, radi upoređivanja.
![]()
A evo i MSI GPU-Z
![]()
Tada je to vazilo za BTC i tako i bi...sto se tice "kopanja" BTC-a.
Samo sto sada nema vise na sta da se predje sa GPU-ima,kada asic-scrypt masine pocnu da rade pos'o. :smoke:
sad ce cia da te kidnapuje i muci dok im ne odas tajnu
Jos gore..BIA,UKP :smash:sad ce cia da te kidnapuje i muci dok im ne odas tajnu
pa mozes i sa windowsom na usb...evo ga http://forum.benchmark.rs/showthread.php?319704-Tutorial-Windows-7-ili-8-na-USB-za-potrebe-mininga
najbolji je centos od linuxa...bar subjektivno govoreci![]()
Koji su ti taktovi i napon? I koje 7970 imas?Nešto ti tu neštima. Meni 4x7970ke tolko troše. Na kom kloku su grafičke?
Meni i v1000 i silent pro gold 1000w bez problema letos 4x 7970
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari