Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ako ti nije tesko,koja su setovanja i koji driver. Daj neki SS.
-I 13 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192 --lookup-gap 2 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1070 --gpu-powertune -20 --expiry 1 --scan-time 1 --queue 0
Pogledajte prilog 131192
Problem je sto kartice lancano uvlace topao vazduh jedna od druge. To cu nadam se da resim sa dodatnim ventilatorima a mozda i sa nekim limovima izmedju kartica.

Poslednja izmena:
pa otkud znam, vidim neka zivotinjka na avataru :p
0 kucas ako imas jednu graficku kartu u compu, 1 ako imas dve pa hoces da fleshujes drugu, nema nikakve veze sa bios prekidacem koji bi trebalo da ima polozaje 1 i 2.
Jedan bios je read only prekidac u polozaju 2, njega i ne mozes da fleshujes...

cool.gif

sad ce da vidimo da li one dc2 nisu htele zbog rama ili zbog kvaliteta grafickog cipa da daju preko 700 kao svima vama

pa otkud znam, vidim neka zivotinjka na avataru :p
0 kucas ako imas jednu graficku kartu u compu, 1 ako imas dve pa hoces da fleshujes drugu, nema nikakve veze sa bios prekidacem koji bi trebalo da ima polozaje 1 i 2.
Jedan bios je read only prekidac u polozaju 2, njega i ne mozes da fleshujes...

Ako je sve to tako kao sto pricas, kako sam ja uspeo onda i onaj drugi da sje.bem ?
Pa sam moram da vraćam originalni sa disejblovanjem kartice u safemodu jer nisam mogao drugacije da učitam win...

Prvo probaj da kupis GPU-e..te na koje si se nameracio ces tesko pribaviti...

Prevelika te *******cija ceka da bi ti se to nekad isplatilo ako ces samo sa 2 kartice da kopas. A kartica vise i nema a cena skace i bez povecanja PDV-a. Za Asus DC2T sam dobio informaciju da ide na 40000 RSD.

Pa dobro ljudi... gde vi kupujete grafike? Na itsvet.com pise da ima da se kupe te grafike (doduse nisam zvao te prodavnice da vidim da li zaista i imaju na stanju). Nije valjda da i to mora da se juri po svetu... :trust:

Pa dobro ljudi... gde vi kupujete grafike? Na itsvet.com pise da ima da se kupe te grafike (doduse nisam zvao te prodavnice da vidim da li zaista i imaju na stanju). Nije valjda da i to mora da se juri po svetu... :trust:
Itsvet? Nisi zvao radnje? Dobro sam se nasmejao. :D:D:D
Evo da ti kazem par problemcica koje sam ja imao.
1. Presao oko 250km da dodjem do kartica po visoj ceni od maloprodajne.
2. Spalio 2 diska.
3. Flesovao bios na 4 kartice.
4. Nestane bezicne mreze kad krenu da kopaju.
5. Jedna graficka nije htela da mrde vise od 500MHz.
6. Porucio produzne kablove(extendere) iz Kine pre 2 nedelje koje jos nisu poslali.
7. Patio se da u BAMT Linuksu namestim bezicni adapter(bezuspesno).

Treba jos? :D

Poslednja izmena:

:D

^ al' si "zelen"... :d

kartice imate na ebay USA koliko hocete samo cene vishe nisu kao nekada :( ja sam 5970 polovnw platio oko 210usd a saa prelaze i 320!
nove asus 270x dctop oko 225usd

Poslednja izmena:
Evo digli i naši cene 280x dc2t je sada 40k dinara tj oko 350e. A još kad stignu ako ih zakači i pdv biće oko 400e. Tolko o kupovini grafičkih.

Evo da se pohvalim..prebacio sam racunar u podrum gde je temperatura oko 10C...ovu moju r9 270x stavio na max sve daje 470kh/s,temperatura sa predjasnjih 85-90C(ventilatori 100%) dok je bila u sobi,sad u podrumu 70C max i to 70% venitlatori. Jedno pitanje samo,imam malo vlage u podrumu pa ne znam koliko ce to stetiti racunaru?

Vi imate problema sa nabavkom kartica a ja sa napajanjem :D Narucio sam jos jednu 280x ali ne mogu da nadjem napajanje jace od 750W. Bice navodno ali tek sledeci mjesec :S:
Sad sam u dilemi da li uzeti CM G750M i staviti 2 x 280 na masinu iz potpisa ili cekati sledeci mjesec. Ima neko SST-ST85F-P v 1.1 za ~300e ali nisam siguran kakva su.

Ma puk'o sam. Razbio sam se od posla u firmi ovaj mjesec pa trolujem :D Mislio sam 150e ili 300KM.

Pokusavam da napravim da se rudari dizu u W7 sa USBa, hocu da proverim da li samo ploce Z77 H77 i novije sa Ivy mogu da butuju sa USB 3.0 ulaza

Pitanje: do danas sam rudario 5770 i izvlačio sam oko 205 Kh/s, prešao sam na R9 270 Asus i naizgleda sve radi kako treba pokazuje u cgmineru oko 410 Kh/s, ali poolovi prepoznaju svega 5-7 Kh/s apsolutno mi nije jasno zašto. Probao sam na multipool i give-me-coins gde inače rudarim i ista priča. Imate neku ideju?

Proveri u cgminer-u da li imaš HW greške (mora biti 0 grešaka). Ako imaš nisi dobro podesio parametre za tvoju 270...imaš podešavanja na prethodnim stranama...

Pitanje: do danas sam rudario 5770 i izvlačio sam oko 205 Kh/s, prešao sam na R9 270 Asus i naizgleda sve radi kako treba pokazuje u cgmineru oko 410 Kh/s, ali poolovi prepoznaju svega 5-7 Kh/s apsolutno mi nije jasno zašto. Probao sam na multipool i give-me-coins gde inače rudarim i ista priča. Imate neku ideju?

Nevalja ti thread conccurency

Nemam te karte, al sam imao isti problem kao ti. Sacekaj da se neko javi ko ima te karte ili izguglaj

@ remedium
probaj tc 15232 I 18 i g1

Poslednja izmena:
Neće ni 12000 , stavio sam 8192, ali slabo kopa sad ću da povećavam da vidim dokle može da ide.

Za to gledaš VRAM u GPU-Z.

--scrypt -I 19,19,19 -g 1 -w 512 --thread-concurrency 15232 --gpu-engine 1030,1030,920 --gpu-memclock 1500,1500,1400 --gpu-fan 60,50,95

ovo je za moje 3 kartice do duse dual x izbaci sta ne treba i trebalo bi da dobijes 435khs . ova sa manjim klokovima je u sredini i greje se ! i tako daje 380

Nazad
Vrh Dno