Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

E dobro narode... Da vidimo sad kakav je presek sa kartama? Ima li ko da je uzimao r290 karte? Nesto se slabo o njima prica...

Ima li ih na stanju u prodavnicama, koliko vuku hash-a?

Cini mi se da je Rapture uzeo jednu jos ranije....

850kh/s po karti
2 karte na jednoj masini 580W na -10% naponu, malo su glasnije, ali ako imas posebnu prostoriju OK su.

E dobro narode... Da vidimo sad kakav je presek sa kartama? Ima li ko da je uzimao r290 karte? Nesto se slabo o njima prica...

Ima li ih na stanju u prodavnicama, koliko vuku hash-a?

Cini mi se da je Rapture uzeo jednu jos ranije....

Nije jos, pokusavao :D, trebalo bi konacno u sredu da stigne jedan asus...

Kakve su temperature fan speed moze li referentno hladjenje da ohladi kartu ? to je model bez x jeli tako ?

Poslednja izmena:
Nemam prostoriju al za pare cu sve da trpim :D

Tako sam i mislio da pazarim dve, pa posle jos 2. Jos samo da vidimo gde ih ima...

A koja je razlika R290 I R290X?

Broj sejdera, x~2800, bez x ~2500 .

Tesko kopaju bez hladjenja, ako ostajes na ventovima onda je mala razlika izmedju 280x i 290, a potrosnja veca

Koliko 280x moze na COOLER MASTER Vanguard RS850-AFBA-G1-EU 850W ? Proc 2500k na def, 1 SSD, 8 ventova?

Tesko kopaju bez hladjenja, ako ostajes na ventovima onda je mala razlika izmedju 280x i 290, a potrosnja veca

Istina je da se mnogo vise greju, ali na default podesavanjima daju 850khs-a. Treba ih sutnuti u neku hladnu prostoriju ili staviti vodeno i milina.....

Koliko 280x moze na COOLER MASTER Vanguard RS850-AFBA-G1-EU 850W ? Proc 2500k na def, 1 SSD, 8 ventova?

To napajanje je vrhunsko seasonic KM3 komponente su unutra. Ja guram 4x7950 na Seasonic KM 850 gold, tako da mozes da stavis 3 x 280x na vangarda bez problema....

To napajanje je vrhunsko seasonic KM3 komponente su unutra. Ja guram 4x7950 na Seasonic KM 850 gold, tako da mozes da stavis 3 x 280x na vangarda bez problema....

To volim da cujem :)

@Taurus - dvije u kuciste jedna napolje

Nazvao sad firmu gde sam kupovao 280x i pitam za v1000, ladno kaže lik nema šanse to otišlo ovima za bitkoine što im treba :) Pitam ja njega, a ako sad naručim grafičke koje su šanse da će stići pre nove godine, teško, jako male... A posle nove godine tek ima lufta do 15tog tj niko neradi ništa :-(

Taman se lepo potrefilo da posle novogodisnjih i bozicnih praznika stize poklon - PDV 20%. Ima da R9 280X bude 400e u radnji.

mozda mi je promaklo, koliko daju:
msi 270x gaming 2g,
safir bf4 270,
7850 powercolor

ima li neko informacije?

Sto Nesicu kad si izasao iz zanata? ;)
Stvarno si rasprodao farmu?

da, nije mi se prodavalo pa sam cepnuo cenu i ako ode ode a ako ne zaradjuje polako, mada sam navijao da se ne proda, tako dodje decko izbroja kesh i ode

mozda mi je promaklo, koliko daju:
msi 270x gaming 2g,
safir bf4 270,
7850 powercolor

ima li neko informacije?

msi 270x 485kHs 1150/1500
sapphire 435kHs 1020/1500
7850 te kartice si već imao isto daje kao MSI 360-380kHs, zavisi kolko je nategneš

e to, hvala na odgovoru, najvise me zanimale ove 270 bez X koliko daju, znaci oko 435,

sad jos potrosnju za 270 i 270x pa da izracunam od ovoga sto ima da se nadje nesto

Poslednja izmena:
teško da može više ipak su to kartice sa jednim 6pin konektorom tako da troše do 150w i gpu nemože kao kod X serije.

znaci 270 bez X moze da dogura 400 kh, to mi samo treba

Vrh Dno