Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

R9 280X, 11221-00-20G 752 1070 1500 1.200 N 300 cgminer 3.7.2 -I 13 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192 Windows 7, 71C, i5-4670K, 8GB RAM, x16-x16 risers
Pazi sad,vecina vas sa R9 280x dual x ne moze da postigne ovih 752 kh/s,ali pogledaj te na kakvom kompu su oni vrsili test i5 sa 8gb rama,a vi svi imate predpostavljam jako slabiji procesor i 4gb ram,ko uzima vise ram za mining ili jaci procesor.Ko zna mozda i ovo ima veze.Nesic na pr. ne moze sa ovo kartom preko 630 kh/s

meni radi na masini iz potpisa pa ne moze da prebaci 750

ko ,ja? boze sacuvaj . Manite se takvih komentara. Bili ste kul tipovi svasta vam pada na pamet. Niko se nije oglasio u vezi super flower napajanja . Ima ih za oko 20k od 1kw

Poslednja izmena:
Ljudi jedno pitanje, posto je kupovina polovnih grafickih ponovo u modi , kako pouzdano testirati graficku u par minuta da vidim dal ce raditi kod mene tj kopati?
3D markom ili sta?

Instsliras cgminer pustis je da drnda i ako baca dobar hash narednih 10 minuta kupuj :D

Instsliras cgminer pustis je da drnda i ako baca dobar hash narednih 10 minuta kupuj :D
znaci to je dovoljno, gui miner da ga propusti kroz sake 10 min (da kopa za mene naravno :D ) A fan da poteram manuelno da vidim kako radi? jel treba da se obrati paznja na neki zvuk, kako se cuje fan itd,
ili samo da gledam na temp graf i dal i koliko kopa i to je to?

iz Kine nista ne moze da stigne pre 30 dana , mada sada racunaj jedno 35

u hardver za kopanje treba uvrstiti i jedan pojachi aparat za varenje, ne oni jeftini od 5,5KW vec neki srednji li jachi mode, povezati ga na istu fazu na kojoj su povezani rigovi i variti sa jachom strujom tako da se elektroda od 2,5 topi kao sladoled na 45 stepeni, provereno povecava efikasnost rudarenja za 20% provereno
;)

P.S: shala mala , da neko ne spali RIGove :)

Poslednja izmena:
Fedex vam je povoljniji,a ispred DHL-a je po kvalitetu usluge.....

drugar ima Napajanje 550W LC Power Silent LC5550, i tera jednu asus 7850, sad se razmislja za jos jednu 270 ili 270x, sta mislite hoce li biti doviljno napajanje da potera ove dve graficke? nisam upoznat toliko sa lc napajanjima osim onog lc 600h

pa i ne bas, platio bi carinu ali veci problem bi mu bio da dostavi papirologiju da ima pravo da uveze toliku kolicinu a ako ne onda speditera mora da plati ako mu uopste dozvole a ne vrate posiljku

Narucio sam malo vise nego sto mi treba pa cu ih rado utopiti ovde po nabavnoj ceni (3,5 dolara). Samo da stignu. Bice Bozicni poklon nekome od vas. :)
Ili jos bolje, ko mi sredi da negde uzmem koju 280x, dobija pomenute kablove za dz.

Poslednja izmena:
mene su cimali za 20 kapa iz Pakistana, kao kako ja fizicko lice mogu da narucim 20 kapa i slicno kao mora samo firma ne moze uvoz ovo ono ... tako za 'kolicine' ne znam

Za sve preko 5 komada imate 90% sanse da vam traze papire za uvoz a u tom slucaju vam zelim svu srecu. Mislite da je lako da uvezete 100 komada bilo cega i da prodajete bez da drzava stavi sapu na svoj deo? Ne zanosite se time.

Do 10 extendera prolazilo ali oderu na PDV-u (900din)... stvari koje izgledaju "strasnije" moze 1-2 komada.. sve preko toga automatcki leti nazad za kinu

Ako nemas papire za uvoz sigurno leti nazad. Ljudima su i po 3 maske za telefon vracali nazad. Meni je po 4-5 komada ekstendera uvek prolazilo i bez poreza. Ali zato sam u RS bez frke prolazi po 20komada. Ko zivi u Srpskoj moze slobodno da naruci. Ja sam tako dobijao jedno vreme, prijateljica naruci i posalje mi po vozacu autobusa. Castim coveka 5e ali dobijem dosta ekstendera.

Nemojte mi sad traziti ekstendere jer nemam, nisam narucivao i necu da narucujem. Hvala unapred na razumevanju ;)
Ako ovo ne napisem dobicu jos 50 PM-a do 5 popodne.

mozda i pre :d

meni su uvek naplacivali porez 5xx din za 5 komada

Jel iko pratio temperature VRM dok kopate?

dabome, kod mene su za 8-11 'C vece od gpu-a,

inace ako vam se prva karta u rigu greje okrenete je naopako pomocu dodatnog ekstendera i odma je hladna kao spricer

Nazad
Vrh Dno