Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

daj onda da vidimo i desnu stranu guiminera, koji driver/sdk/win imas, isto idi na summary page pa klikni tu i uradi screenshot ra se vidi, ako ti nije tesko

na pool-u se to desava svakom da osciluje, u programu za kopanje pise tacno

Poslednja izmena:
daj onda da vidimo i desnu stranu guiminera, koji driver/sdk/win imas, isto idi na summary page pa klikni tu i uradi screenshot ra se vidi, ako ti nije tesko

na pool-u se to desava svakom da osciluje, u programu za kopanje pise tacno
ne znam dokle ce trajati ovo ne verujem ni ja u ovo cudo sto vidim ali to je to nista nije montirano u photoshop
sinoc uradjena nova instalacija drajver je 13.11beta8

stvarno cudno, proveri stale na summery page, koliko imas accepted a koliko stale

Verovatno je WU mali jer je meni tako sinoc bilo na cgmineru . Imao sam sa mojom 7970 oko 780KHs a treba da radi na 750KHs .

Meni se dešava da jedna 280x od dve grafičke daje oko 730 i osciluje oko te cifre a druga 704 kolko bi i trebalo da daje na 1000/1250.

Pozdrav svima. Juce sam uzeo r9 280x gigabyte i imam problem. Na hydra p67 ploci sam drzao dve 7950 i jednu 6870. Sve je radilo fino. Prodao sam 6870 i hteo umesto nje da stavim r9. Medjutim cim pomesam kartice izbacuje mi gresku 62 (62 Installation of the South Bridge Runtime Services) i nece da mrdne. Stavim samo r9 radi, stavim dve 7950 rade. Ima li resenja ili je do ploce? Da li je neko imao iskustva sa kombinacijom 7950 i r9 280x na istoj ploci?

probaj reinstalaciju win-a?

ili pocisti sve drivere pa iz pocetka

Pozdrav svima. Juce sam uzeo r9 280x gigabyte i imam problem. Na hydra p67 ploci sam drzao dve 7950 i jednu 6870. Sve je radilo fino. Prodao sam 6870 i hteo umesto nje da stavim r9. Medjutim cim pomesam kartice izbacuje mi gresku 62 (62 Installation of the South Bridge Runtime Services) i nece da mrdne. Stavim samo r9 radi, stavim dve 7950 rade. Ima li resenja ili je do ploce? Da li je neko imao iskustva sa kombinacijom 7950 i r9 280x na istoj ploci?

Gigabyte 7950 ne radi sa Hydrom. Ne znam da li se nesto promenilo kada je R9 280x u pitanju...

ako nekog zanima asus 7850 na standardnim klokovima i I13 u guiminerscrypt alpha daje 303Kh, instalirah drugaru, nisam je overklokovao

Imam jedan problem oce surak da vidi sta je to rudarenje al ima 5770 i nikako nisam uspeo da je poteram na guimineru 0.04 sa drajverom 13.11beta 9, stalno puca cgminer, instalirao sam mu i svez win7/64 al nemere, imali neko ideju kako da mu resim ovo, sedi mi zena na kicmi kao necu da mu pomognem da se obogati, ocu sve za sebe, a ja kazem nek se otvori za jednu 280x pa nek se igra

Card: 5770
Cgminer Startup Line: --scrypt -o stratum+tcp://us.wemineltc.com:80 -u wemineltc.1 -pw xyz -I 16
Khash Obtained: 193Kh/s
https://www.weminecryptos.com/forum/topic/4-post-your-cgminer-config-here/#entry8
5770.jpg

Poslednja izmena:
Sve i da mu svoj rudnik poklonis zena bi sedela na kicmi a on bi verovatno prvi dan pustio vrucu vodu iz bojlera u njih umesto hladnu pa bi ti bio kriv sto mu nisi rekao da to ne radi.

Evo podesavanja od moje karte VTX 5770, win 7 x64 drajver 13.9, gpu 880 mem 1225, cgminer 3.1.0 baca 205kh/s
cgminer.exe --scrypt -o stratum --intensity 18 --thread-concurrency 8192 --lookup-gap 2 --worksize 256 -g 1

Imam jedan problem oce surak da vidi sta je to rudarenje al ima 5770 i nikako nisam uspeo da je poteram na guimineru 0.04 sa drajverom 13.11beta 9, stalno puca cgminer, instalirao sam mu i svez win7/64 al nemere, imali neko ideju kako da mu resim ovo, sedi mi zena na kicmi kao necu da mu pomognem da se obogati, ocu sve za sebe, a ja kazem nek se otvori za jednu 280x pa nek se igra

Ili jeftinija varijanta, pusti mu na youtube-u :d

I could have had it all,
but price is going down,
it`s all because of ddos,
and I`m feeling,
kinda goxed...

I could have had it all,
be lying on some beach,
the new wealthy elite,
now I blame it,
I blame it,
I blame it,
I blame it,
on mt.gox...

:guitar:

aj da se poigram malo sa 280x -ovima
trenutno radi ovako na brzinu podesih, asusi su veoma blizu jedan uz drugi tako da kad ih razmeknem dobicu manje temperature, sad mi stigli extenderi, bios je fabricki
safir dual-x nema ocitavanje tempa naponske, najhladniji je jer uzima svez vazduh, asusi su u sendvicu

jel iscuka ti iz tih 280X po 700Kh/s ????????

evo bas sad se mlatim sa njima,
13.10whql probah i tuga, win nisam reinstalirao brisem drivere sa swepewom, sad probam 13.1 whql, ali miner odma se zatvori po startovanju programa, sad skidam sdk2.9

Stavi stari sdk 2.6 meni je sa 7950 tako proradilo. Pucalo sve, milion reinstaliranja svega i tek nakon sdk 2.6 sve proradilo

Ako si na win 7 intsaliraj 13.10 beta v2 jer sa njima nemam problema ni u igrama ni u kopanju + ne instaliram nikada posebno SDk !

imam win7x64, sad cu da probam oba

gde da nadjem ovaj 13.10 beta v2, nema ga nigde

Poslednja izmena:
mrtvi amd sajt nema nista, kao da su poskidali sve, ajd i njega cu da probam

cek ovo samo kliknem i sam izbrise nema da se izabere sta hocu da izbrisem

Poslednja izmena:
Obrise sve sto je vezano za amd drajvere. Dobijes "cist" sistem. Meni je rijesio problem.

Jel probao neko instalirat i uspeo stare drajvere tipa 13.2 xx na 280x?
Da ne moram da se zezam sa dummy...

Nazad
Vrh Dno