Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

da li u cgmineru moram i da uradim .CONF fajlu? ili samo bat uradim i on kopa,
restartovao sam komp, reko mozda baguje, gde kucam ono gpu allocation 100%, u CommandPromptu? pa odatle cgminer da startujem?

Poslednja izmena:
I koristi ili bat ili ono drugo zaboravih vec kako se zove . Znaci nikako ne smeju oba fajla biti u cgminer folderu jer brljavi i izbacuje greske itd itd .

da li u cgmineru moram i da uradim .CONF fajlu? ili samo bat uradim i on kopa,
restartovao sam komp, reko mozda baguje, gde kucam ono gpu allocation 100%, u CommandPromptu? pa odatle cgminer da startujem?
sta ide posle zadnjih crtica?

--gpu-powertune 20

Probaj sa ovim za cgminer
--scrypt -o stratum+tcp://stratum2.wemineltc.com:3335 -u xxxxx -p yyyyy --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --auto-fan --gpu-fan 30-75,30-75 --temp-cutoff 90,90 --temp-overheat 85.85 --temp-target 72,72 --gpu-memclock 1500,1500 --gpu-engine 1080,1080 --gpu-powertune -20,-20 --expiry 1 --scan-time 1 --queue 0 --no-submit-stale

Stavi u guimineru intensity na 13 i tc na 8192, gpu threads na 2

moze li jos neki konkretan odgovor u vezi napajanja ili varijanta 2x 280x i 4670k sve u ful kopanju ! Znaci tacna oznaka napajanja koja bi mogla da odradi taj posao ili ako je 3x 280x i ako je veca cena napisite i to

ubacio, sad je kao bolje ali mi crashuje cgminer ili pucaju driveri, guiminerscrypt
1070/1500 -> 670Kh

imam stari gui i cg sad skidam sdk i nove, bajdivej, asusi u afterburneru normalno pokazuju voltazu i moze da se menja, videcu jel pamti kad je pustim da radi

skinuh, mozda me win zeza, moracu da ga reinstall ali sutra tek da izbacim to iz jednacine, sa nekim podesavanjima pocne da kopa na 802 pa posle 2 sec padne na 702 i posle 2 sec na ~600kh, cgminer mi kresuje, nece da se startuje tako da moram win now

7870 podesavanja

Jel brises bin fajlove kad testiras, ako ne brises pocni odmah to da radis. To je normalno da u startu izbaci neku nenormalnu brzinu dok se ne stabilizuje. I kod cgminera velika je je razlika izmedju "-" "--" npr.. moras da pazis kako upisujes parametre.

Tebi 7870 baca kao 7950 nemoguce

To sam i ja mislio prvo, bila bi best buy. Izgleda da je stavio podesavanja od 7870 za 79xx.

@nesicu rekao sam ti vec zasto ti puca cgminer . Verovatno drzis oba fajla za kopanje u cgmineru . Ili koristi jedan ili drugi nikako oba !

Sta ti se tacno desava kad ne radi ?

Koja navala za karticama, danas dobijam informaciju da covek na jednom mestu montira 36 rigova po 4 karte. Ludiloooo.
Toliko kartica nije ni uslo josh u Srbiju...jedino da je kupio negde napolju.....obozavam izjave tavoga tipa....
znaci ovo se nije odnosilo na "cacanin-a" vec na tog kvazi lika sa 144 kartice - nebuloza

Pa mozda je pokupovao covek sa oglasa karte. Seriju 5, 6 ,7 i R. :p

Mozda su iz madjarske...

Sta ti se tacno desava kad ne radi ?

Na 1000/1500 daje max 840kh/s....i to je to....guiminer.....ovo sa cgminer.config ne fercera.....znaci javlja greshku...plus prica za 900kh/s.....ma dajte....i ovako morash da napanjish vent na 80%.....i onda da izadjesh iz prostorije ako ne zelish da ogluvis.....

Koji cgminer i koja greska ? Skini 3.7.2 i ubacu u njega ta podesavanja .

Vrh Dno