[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ide diff, pricao sam ja. Sad ce i cena na 15$, drz'te se dobro, polecemo![]()
I kao sto rekoh pre 40 minuta, lansiranje je krenulo :d
Lako je tebi kad si u Cacku, vama sve zavrse dok nama ostalima na nos izlazi sve.
Secas se mozda onog napajanja koje sam reklamirao? Napon mu je padao na 10.8V bez problema i oni mi 2x vracali napajanje kao ispravno. Drugar iz Jagodine mi ga trazio i kaze, daj ga meni i ako ne valja ja cu da ga reklamiram. U kutiji vise nije bilo nikakvih papira, majstori iz servisa su ogulili cak i deo serijskog broja da se vise nebi vracalo na reklamaciju. Odbiju i njemu reklamaciju iako je decko ostavio i slike i sve potrebne dokaze da napajanje nije ok. Posle je pojurio nekog sefa i dobije TT smart za njega na kraju. Sad ti meni reci da je to ok? Najgori banditi! Pljujem ih gde stignem jer imam svo pravo ovog sveta da ih pljujem, svaki put su me zavrtali!
Iskreno mene je mrzelo da se cimam s njima vise jer im u zivotu vise necu tamo uci.
740 plafon...
Sta je alfa script.? U guimineru. Pokusam u cg mineru da napravim neki rezz ali ne ide
Aj ponovo![]()
Kako mislis pa dodao sam drugi ss?
Aha u originalnom postu je dodat![]()
Cg miner 3.4.3 750 khs najnoviji plafon. Ali kada upalim i primecon padne sve dole. Dok na gui baca 740 +/-10 i radi i primecoin
I manju potrosnju strujeDobro, to je neki prosecan ASIC, tako da na tom kloku (barem gledajuci 7950 i 7970) napon mozes da smanjis sa 1131 na ~1080, mozda cak i manje, i time dobijas nekoliko stepeni hladniju kartu.
"intensity" : "13",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"kernel" : "scrypt",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "0",
"shaders" : "2048",
"gpu-engine" : "1080-1080",
"gpu-fan" : "0-85",
"gpu-memclock" : "1500",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "1.200",
"temp-overheat" : "85",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"auto-fan" : true,
"expiry" : "120",
"expiry-lp" : "3600",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"no-show-processors" : true,
"no-show-procs" : true,
"no-unicode" : true,
"queue" : "3",
"scan-time" : "60",
"scrypt" : true,
U principu koliko vidim 280X....totales promasaj za rudarenje.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari