djovani cvarkov
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.09.2016
- Poena
- 60
@solomonbg 570 ti daju 9mh/s? Verovatno nisi stavio compute mod u amd podešavanjima.
Taj ne moze ni da stigne, to je u USA.
https://m.facebook.com/MixerPcKablovi/ko bese ovde jos (sem Nesica) ili na kp pravi kablove za napajanja? nesic nije mogao da mi pomogne
Super Flover Leadex GOLD 1000w full modular za ovo napajanje mi trbaju 6+2 kablovi originalni ako neko ima slucajno ili da mi neko napravi..na kp je neko bio al ne nalazim mu oglase sada
mikser iz NS.to saznah al ne i kontakt coveka
nazalost ni mixer nema 3x3 konektore za napajanje pa ne moze da mi pomogne..ali hvala
Ubacio sam jednu Nitro+ sa dual BIOS-om, pa me zanima koji BIOS je logičnije da modujem, da li onaj prvi "quiet" ili drugi "performance", zbog eventualnih problema ili kasnijeg vraćanja originalnog itd. ili je svejedno?
Zaleme se direktno kablovi na pcb od napajanja i nema brige ti konektori za superflower vrv ne mogu nigde da se nadju
ima li neko bios za 580 4gb nitro+ bilo majnerski bilo difolt i da je sku 11265-07?
Za BIOS-e instalirajte HiveOS... obeležite worker-a, Overclocking, download VBIOS, selektujete karticu, download ( automatski pronalazi BIOS po specifikacijama kartice-memorije ).
Možete i flash-ovati iz HiveOS-a. Odradio ovo na više 570 i 580 modela i niti jedan me nije izneverio.
Jel mogu 5700XT tako da se fleshuju, jer sam procitao negde da njima prvo treba da se otkljuca BIOS?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari