Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

da to je to. nisam godinu dana nista radio oko rudarenje a ni ranije nisam previse :) sa compute daju oko 25-26 bez obzira dal je sa strap 1 ili 2 ili bez..ovo je rekao bih max za win10 bez biosa... na hive od ide do 24mhs al su temperature velike.. hive os sam pre dva dana prvi put ukljucio..to ce morati drugar da mi pogleda.

hvala svakako

radi clock i memorija na 1100 i 2100 i stabilno je-za sada barem...iako cu to danas da testiram stabilnost..a ova dva druga parametra cu da ubacim malo kasnije da probam

Crkao mi je posle grmljavine onaj kineski relej switch za startovanje i resetovanje rigova

https://www.aliexpress.com/item/32643735522.html

Nažalost kod ovog prodavca više nije dostupan a nije ga ni lako naći na aliju i ebay a da cena nije neka suluda tipa preko 100$ plus sad ove nenormalne poštarine.
Interesuje me da li je ovo isto to? Da bih bio 100% siguran pre poručivanja jer se dugo čeka a treba mi. Znači da ima lan mrežu i da mogu da kontrolišem releje preko one LonHand aplikacije? Meni deluje sa slika da je to to samo manja ploča. Ovo je najjeftiniji koji sam našao.

https://www.aliexpress.com/item/32822219529.html

edit:
Sad vidim da je aplikacija drugačija. Ne znam da li ova podržava ili da li može ona LonHand da se koristi i da li to zavisi od tog njihovog kineskog servera kako već radi.. ali mi je jako bitno, tačnije esencijalno da app ima mogućnost da se podesi uključivanje i isključivanje releja na tajmer u određeno vreme.

Poslednja izmena:
Evo i jedan tip, sve sto si ranije narucivao na aliexpress sad potrazi na ebay, cene su ti iste a postarine normalne ko sto su i bile, jedino sto se ceka i po 2 meseca.

Pa ima li neki stvaran test ili samo rekla-kazala.

ko bese ovde jos (sem Nesica) ili na kp pravi kablove za napajanja? nesic nije mogao da mi pomogne

Super Flover Leadex GOLD 1000w full modular za ovo napajanje mi trbaju 6+2 kablovi originalni ako neko ima slucajno ili da mi neko napravi..na kp je neko bio al ne nalazim mu oglase sada

mikser iz NS.to saznah al ne i kontakt coveka

Poslednja izmena:
ko bese ovde jos (sem Nesica) ili na kp pravi kablove za napajanja? nesic nije mogao da mi pomogne

Super Flover Leadex GOLD 1000w full modular za ovo napajanje mi trbaju 6+2 kablovi originalni ako neko ima slucajno ili da mi neko napravi..na kp je neko bio al ne nalazim mu oglase sada

mikser iz NS.to saznah al ne i kontakt coveka
https://m.facebook.com/MixerPcKablovi/

Послато са SM-G770F помоћу Тапатока

nazalost ni mixer nema 3x3 konektore za napajanje pa ne moze da mi pomogne..ali hvala

Imam jedan "šareni" rig, sve različite karte, 570/580 4GB/8GB, ne pitajte :)

Ubacio sam jednu Nitro+ sa dual BIOS-om, pa me zanima koji BIOS je logičnije da modujem, da li onaj prvi "quiet" ili drugi "performance", zbog eventualnih problema ili kasnijeg vraćanja originalnog itd. ili je svejedno?

Pošto imam 4GB karte, moram da koristim Phoenix miner, tako da Claymore i -strap komanda bez modovanja samog BIOSa otpada trenutno kao opcija.

nazalost ni mixer nema 3x3 konektore za napajanje pa ne moze da mi pomogne..ali hvala

Daj da vidim kako izgleda taj 3x3 konektor?

Radim kablove ali kad krene ludilo jedva stignem da napravim za serverska napajanja koja prodajem.

Edit: Nasao sam slike, to ces tesko da nadjes ali ukoliko nadjes konektore mogu da ti napravim kablove kakve oces.
Moze to da se nabudzi nekako i bez konektora ali bi izgledalo dosta ruzno.

Poslednja izmena:
pa izgled nije bitan. samo da je bezbedno i funkcionalno..iako sam trenutko prebacio to napajanje na moj komp sa jednom solo jacom grafikom kad nemam kablove :) ako budes imao vremena i opciju javi. na PM najbolje da ne spamujemo ovde?

Zaleme se direktno kablovi na pcb od napajanja i nema brige ti konektori za superflower vrv ne mogu nigde da se nadju

Ubacio sam jednu Nitro+ sa dual BIOS-om, pa me zanima koji BIOS je logičnije da modujem, da li onaj prvi "quiet" ili drugi "performance", zbog eventualnih problema ili kasnijeg vraćanja originalnog itd. ili je svejedno?

Svejedno. Samo ako zeznes stvar uvek cuvaj da imaj jedan ispravan. I ne zaboravi da posle boota vratis prekidac u poziciju biosa koji zelis da menjas.

Zaleme se direktno kablovi na pcb od napajanja i nema brige ti konektori za superflower vrv ne mogu nigde da se nadju

To sam radio na brdo budjavih Raidmaxa jer je covek hteo da ih prepravi za napajanje ASIC-a. Poskidao brdo spaljenih kablova, tesko djubre je taj Raidmax, cak i najskuplje njihove varijante.
Kod njega nema potrebe, moze da se nabudzi sa jedan 6pin konektor i jos polovina od 6 pin, samo da provalim sta je gde od napona.

ima li neko bios za 580 4gb nitro+ bilo majnerski bilo difolt i da je sku 11265-07?

Za BIOS-e instalirajte HiveOS... obeležite worker-a, Overclocking, download VBIOS, selektujete karticu, download ( automatski pronalazi BIOS po specifikacijama kartice-memorije ).

Možete i flash-ovati iz HiveOS-a. Odradio ovo na više 570 i 580 modela i niti jedan me nije izneverio.

moje je brikovana na oba biosa nmg da upisem nikako, moram coveku u servisu da posaljem bios da on upise

Kakav servis potrazi bios na netu ima sigurno negde.

Probano je naravno sve sa techpower sajta, pisao sam i sapphire supportu poslali mi bios ni taj ne radi. Moram jos da probam preko sku broja da izvadim zdrav bios pa da probam. Ne mogu ja da flesujem jer ne mogu da udjem win kad mi je ta karta sekundarna

Iz dosa?

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

*mjau**mjau**mjau*e toga se nisam setio, ali sada je kasno za to jer karta je vec na servisu kod cika pere (goran peric). jos razmisljam kako iz linuxa sta kako i ne setim se dosa...

Za BIOS-e instalirajte HiveOS... obeležite worker-a, Overclocking, download VBIOS, selektujete karticu, download ( automatski pronalazi BIOS po specifikacijama kartice-memorije ).

Možete i flash-ovati iz HiveOS-a. Odradio ovo na više 570 i 580 modela i niti jedan me nije izneverio.

Jel mogu 5700XT tako da se fleshuju, jer sam procitao negde da njima prvo treba da se otkljuca BIOS?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nazad
Vrh Dno