Probacu, hvala.
Mislio si na ovaj model La.
AMD Radeon R9 280X ASUS OC 3GB GDDR5, DVI/HDMI/DP/384bit/R9280X-DC2T-3GD5
Koliko daje ova karta KH/s i koja je potrosnja da li da uzmem nju ili Asus 7950 dcII Top v2, 7950 je cak skuplji![]()
Nemoj biti lud da kupujes hardware, ako verujes u ovo kupi za te pare coine. Nikad vise ne bih kupio hardware. Najozbiljnije razmisli o ovome sto ti kazem
Onda mora da snosi rizik pogresne kupovine/prodaje tih coina. Ako se zaigra pa pukne, sta ce onda? Coina nema, za odredjene pare ne moze da kupi isto....
To jeste odlican savjet, ali ako nije radio na berzi ili nesto slicno, i generalno nema osjecaja ili nema nekog da ga savjetuje onda je utopija.
Ljudi, kratkorocno jeste bolje ali dugorocno je pitanje sta je bolje...ulaganje u masine je investicioni sistem koji ima svoj ROI dok je kupovina novcica stvar u kojoj svi mislimo da bismo profitirali, za sta nam prvo trebaju m..a pa onda hrabrost....svi smo imali sansu na pokupujemo bruku BTC-a kada je bio 60 evra ali retki su to i uradili. Ili su oni sa viskom love to uradili ili oni sa balls do zemlje![]()
Kupovina coina je "elegantnija" varijantna, nemas troskove struje, buku, problem sa hardverom i eventualnu reklamaciju. Recimo sad da zelim da investiram u ovo ja ne bih ni mogao u hardver jer nemam gde da stavim, a coine kupiti mogu. Ko ima mesta i prostora za sirenje super, i ja bih voleo da imam tako nesto
.
Ali i jedna i druga varijanta je ok pa ko sta voli i moze, nego je najbitnije u celoj prici kada prodati coine, ako to ne ubodes neces biti presrecan ni sa jednom varijantom.
A niko osim jednog clana da pohvali i pokudi r9 grafike. Ja sam zainteresovan za r9 280x posto nema 7950 po ok ceni. Ima reparirana 7970 po dobroj ceni ali da li to vredi uzimati
Ja sam kod ortaka video Asus R9 280X DC2T bas ovu sto je cacanin okacio na prosloj strani. Karta je stvarno odlicna, extra temperature i njemu baca 750 kh/s. (Znaci sve isto kao 7970 samo bolje hladjenje i manja cena).
Ja sam uzeo 2 Matriksa ali ih trenutno drzim u destkopu jer nemam mesta vise u rudniku i cekam da rasprodajem 6970 grafe. Samo cu reci da nikad bolje karte nisam imao. Glomazne jesu ali brate 'lade za sve pare.
Tako da bih vam preporucio bez razmisljanja taj Asus. A reparirane bih izbegao. Jeste mozda manja cena ali svasta moze da te zadesi sa njom i uzmi u obzir d ce ti karta raditi 24/7.
Ajd zapisite koliko biste ltc-a kupili sa tim parama, pa da vidimo za godinu-dve koliko ste bili mudri ili ne.
Manji je rizik investirati u hardver nego u novcice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari