Imas, pa znas? 6x 580 xfx iz zida mereno 730w, eth solo. Ne znam kako je to 200w po kartici. 30mhs
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Koje tacno kartice xfx i sa cime skidas napon?
Imas, pa znas? 6x 580 xfx iz zida mereno 730w, eth solo. Ne znam kako je to 200w po kartici. 30mhs
Pa to sam I ja pomislio , malopre mi izbacio neku levu gresku , kako je crveno odmah cimao za pomoc ali izgleda da je nebitna . Interesantno je da su mi se obe greske pojavile kad saeo za komp da pregledam Clay , dokle god ga ne diram sve je savrseno , bar za sad ..
{"jsonrpc": "2.0", "error": {"code": -32700, "message": "Worknotfoun"}
Inace koje ludilo , lik s kojim sam pokrenuo rig ako se tako moze nazvati mi je rekao da kad pustim majner da sa - spustim dcri spustim na 15 , kad to uradim podigne mi se Mh/s , recimo kad sam imao 56 skocilo mi je na 57.5Mh/s . Hoce on ponekad sam da se vrati na 30 koji izgleda neki deafualt ili sta vec pa kad vidim da baca manje opet to odradim I on mi podigne sa 59.5 na 60Mh/s .. E sad , video sam da mi se opet smanjio na tih 59.5Mh/s , pomislim a sta bi bilo kad bi isao iznad dcri 30 , recimo na 35 , kad on pocne da baca preko 60Mh/s , zatim krenem vise , pa jos vise i sve vise baca , stanem na dcri 45 , evo sad mi baca 60.8 Mh/s , ludilo
Ispada da sam podigao za 1.3Mh/s sa ovim , jel neko zna da li je ovo uopste dobro za grafu tj jel moze da smeta sto ovo radim . Inace imam 2x Sapphire Nitro+ rx 570 8gb Samsung , gpu podesen u biosu na1050 , mem u AB na 2175 , napon smanjen u biosu na 975mV a ja sam pored ovoga u AB smanjio napon za jos -87 , ovo baca u potrosnju od max 110w po karti , temp do 53c koje Clay odrzava uz fan oko 36% .. Radi vec 24h stabilno s tim da sam imao te dve greske za koje racunam da su gluposti .. Ako bude promena javljam
Pogledajte prilog 243806
Stvarno, jel bi mogao neko da objasni ovu anomaliju. Meni xfx rx580 8gb daju 29.5mhs na default dcri koji je 30 a kada promenim na 10 pocnu da daju 30mhs a potrosnja i temperatura identicna. Nista mi nije jasno. Jel time radim nesto sto ne valja?
Ja ih furam na tom fabrickom mining biosu 29.5mhs na 1150/2150 730w iz zida. Jel ti imas neki custom bios? Jel mozes da posaljes?
Unapred hvala
Sto bre nemoguće? Nisam danas kod rigova, ali slikacu pa saljem. Merim preko uređaja na utikaču iz zida, napon je na 830-850mv preko Claymore-a kontrolisan.Kako bre 730w, dobijete.
Kako meris, koliko su ti voltaze? Koliko pokazuje w u gpuz?
I jel to sa 1 ili 2 napajanja?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas tako kako Vojkan kaze. Vrlo je moguce, na rigovima XFX koje sam radio, na dva moja i na Nitro rigu naravno.koliko gpuz pokazuje nema nikakve veze jer to zavisi od modela do modela
za 730w 6 karata solo oko 0.85v treba. ništa neverovatno svakako.
Bas tako kako Vojkan kaze. Vrlo je moguce, na rigovima XFX koje sam radio, na dva moja i na Nitro rigu naravno.
Pa na nekim i nije dovoljno, sa 1.15v dodjes na 0.95v, desavalo mi se sa nekim kartama tako dok ne spustim u biosu.
Ja sam presao na https://forums.guru3d.com/threads/overdriventool-tool-for-amd-gpus.416116/ umesto msi AB bas zbog tog razloga da ne moram da menjam napon u biosu.
ne moras da editujes tabelu, novi ab moze da spusta napon do -200 sto je sasvim dovoljno.
Hvala na odgovoru. Nema veze što je 1060 zotac mini verzija ili valja pojuriti neku drugu verziju?Svaka gtx 1060 valja iz jednog prostog razloga te graficke se malo greju....
Ali ako gledamo iz drugog ugla najbolje i najskuplje karte se obicno bolje i overklokuju a to znaci vise hash-a ne mnogo vise ali ipak vise.
Znaci za temperature manje vise nema da brines buka isto nece biti velika jer mozes da namestis ventove ispod 50 posto i karta ce onda svaka biti prihvatljivo tiha.
Sa druge strane za 40000 tj. oko te cifre bolje je da uzmes rx 570 od Amd-a ako mozes da nadjes.Trenutno ta rx 570 ima mnoge prednosti u odnosu na gtx 1060.Glavne prednosti su da kopa dobro Eth,Etc,Music coin a druga stvar kopaju dobro Monero,Electroneum i taj algoritam....Sto se tice Zen,Zcl,Zec tu su rx 570 i gtx 1060 izjednacene.Trenutno gtx 1060 kopa Ethash algoritam dobro bar tako pise na whattomine ali nije uvek tako.
U sustini rx 570 je pogodnija za vise novcica od gtx 1060.
Ako si zapeo za Nvidiju a nemas vise novca onda uzmi tu gtx 1060.
Po potrosnji struje su ti gtx 1060 i rx 570 slicne ne naravno out of the box nego smanjis potrosnju rx 570 i onda dobijes slicnu potrosnju kao kod gtx 1060.
Hvala na odgovoru. Nema veze što je 1060 zotac mini verzija ili valja pojuriti neku drugu verziju?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari