2 napajanja nikako nisu zakon nego potencijalni uzrok problema, neko to shvati na laksi nacin, neko na tezi, a neko nikad
Kopa 16, mozda
Ma jok, ne moze 560ka preko 15, 14 stabilno.
Pa kako se to onda ne desava svima koji su ovde pisali kako prespoje sekundarno spajalicom da radi bez prestanka?Ako npr nisi upalio primarno napajanje koje je za maticnu i sistem,a pritisnes dugme za paljenje kompa,pa ti onda spali rajzere jer je krenula struja sa sekundarnog u sistem,to sam ja metodom dedukcije i indukcije dao sebi odgovor na pitanje kako sam spalio usb rajzere od razlicitih dobavljaca,a pricali su do tad da su bulletproof
a jesi je morao flesovati za 14?kod mene safir nece preko 12,memorija i na 2000+
Pa kako se to onda ne desava svima koji su ovde pisali kako prespoje sekundarno spajalicom da radi bez prestanka?
zato sto vrv upale i primarno
ja zaboravio njega da upalim,ostalo upaljeno samo drugo spajalicom, sa 3 kartice
zavrtelo u ludilo i dim,i ploca se bila pogubila,jedva sam je vratio u zivot
Nesto su uradili sa ovim poslednjim serijama 1060ki, samsung je memorija i klokuje se +850 bez problema, ali 19Mh/s ne prebacuje.. Teraju rudare na mining karte
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
a jesi je morao flesovati za 14?kod mene safir nece preko 12,memorija i na 2000+
Par rigova sa tim kartama. Ubedjen sam da su koriscene ranije a ovde isle kao outlet. Modovane od 26 - 27.5Da li je neko probao PowerColor AMD RADEON RX 470 4G GDDR5 Mining Edition (AXRX 470 4GBD5-DM), 1xDVI?
Ljudi sta se ovo desava rx 560 mi kopa 32mh/s je l to neki bag ili? Evo i slika Pogledajte prilog 235241
sve je moguće i kad nije moguće :d
kad 580-ica kopa 0.2 gigaheša može i 560 32mega...:lol:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari