Nisam napomenuo da sam probao grafiku na jos dva kompa. Kasnije cu je probati na jos jednoj ploci...probaj clear cmos na ploci, meni je jednom tako rig zakuco i jedna karta ode na 100% ventilator, nije pomogao ni restart ni cupanje iz struje ali kad sam resetovao cmos sve proradilo
Kako sam danas prosao, znaci evo nesto pametno za onoga gore sto je pitao jel moze 5 x 470 na 850w.
Nestala struja, gledam na tv svi rigovi mi offline. Trcim sa posla da vidim sta je, u medjuvremenu stigla struja.
Na rigu 5x470 gde mi je Wattman se izgubila podesavanja, a naravno namesteno mi da nakon paljenja krece kopanje jel tako.
I to ni manje ni vise nego dual eth+dcr.
Na tom rigu mi taman stajao merac potrosnje u zidu. Ja dosao gledam aha super rade rigovi dobro je, bacim pogled na merac ono 1008w vuce ovaj tvor.
Napajanje zalman 1000w, radio je tako preko 1000w jedno 10 minuta.
Spaso me Zalman, odlicno napajanje![]()
Kako sam danas prosao, znaci evo nesto pametno za onoga gore sto je pitao jel moze 5 x 470 na 850w.
Nestala struja, gledam na tv svi rigovi mi offline. Trcim sa posla da vidim sta je, u medjuvremenu stigla struja.
Na rigu 5x470 gde mi je Wattman se izgubila podesavanja, a naravno namesteno mi da nakon paljenja krece kopanje jel tako.
I to ni manje ni vise nego dual eth+dcr.
Na tom rigu mi taman stajao merac potrosnje u zidu. Ja dosao gledam aha super rade rigovi dobro je, bacim pogled na merac ono 1008w vuce ovaj tvor.
Napajanje zalman 1000w, radio je tako preko 1000w jedno 10 minuta.
Spaso me Zalman, odlicno napajanje![]()
nzm nisam pitao ide preko madjara, msm da je evga 10god cors 5god i termaltake 5god termaltake je najskuplje pa evga pa corsA koliko daju garancije na ta 3 napajanja?
Koliko je to EVGA napajanje?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari