Probaj ako vec imas komponente pred sobom. Ako ne bude miner hteo da radi sa sve tri, probaj sa dve instance minera, gde bi jedna vozila te dve 280 a druga samo 480; -t flag.Da dodam da sam vec stavljao 380 i 380x kao trecu karticu, negde sam procitao da 280 i 480 kartice nece zajedno da rade pa zato pitam
Verovatno jos uvek testnet, nego bi moglo malo vise informacija o mineru, link npr. 😉 ili cena. 😀pa jel nije pocetak tek 28og?
Da svi se sada nadaju da ce ZCash da bude novi ETH samo da ne bude TRESLA SE GORA RODIO SE MIS... Inace kartica od ~220e trenutno zaradjuje 0.8USD - troskovi struje, rok otplate ~ godinu dana ako se ne racuna struja, sa njom ...
ma znaju oni i te kako da im mineri kupuju veoma velike kolicine karti, i na tom istom predstavljanju je receno da nova serija nece biti nesto posebno za rudarenje (kako se i pokazalo, jer Rx serija je katastrofa na ostalim algoritmima), tako da ta prica da li se time jos neko bavi , ne pije vodu tj lazu 🙂
3 godine daju sve sad.
Da ne kasnis malo? Ne bih ja sad to uzimao
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari