Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Je li se ne smije prodavati nikako na ovom forumu?Mislim,ovako kad čovjeku nešto ne treba više kao sad meni,ne mislim na neku trgovinu.Vidio sam da piše: "U skladu sa pravilima foruma, reklamiranje usluga, firmi, doo sajtova i sl. u potpisima (signature) nije dozvoljeno.", pa sam onda kontao da može neko nešto da oglasi u svojoj poruci pošto nije navedeno da se u poruci ne smije prodavati.skidaj oglas dobices ban....
sutra treba da pustim jedan rig koji sadriz 5x R9 270 , sve su maximalno utegnute na 900/1400 sa naponom od 975mv + jenda 7950-ica na 900/1250 sa naponom od 963mv , i sve to na Silver Stone Strider Pus od 850W.
pitanje glasi:
Dali ovo napajanje moze da potera gore navedeni rig???
Mozes ali u delu za oglase
sutra treba da pustim jedan rig koji sadriz 5x R9 270 , sve su maximalno utegnute na 900/1400 sa naponom od 975mv + jenda 7950-ica na 900/1250 sa naponom od 963mv , i sve to na Silver Stone Strider Pus od 850W.
pitanje glasi:
Dali ovo napajanje moze da potera gore navedeni rig, naravno kopa se ETH???
Pheonix mi je rekao da 390 i nisu bas najbolje za kopanje iz tih razloga, zato sam razmisljao sa uzmem 380.
Ali ne znam koja je najbolja, ima dosta varijacija i poizvodjaca.
Ne znam da li je potrebno da uzimam Corsair 1500 dosta je skupo, Platimax 1700 je 125e jeftiniji od njega.
I ja sam ,bar čitao, da se R9 390 griju puno,ali za MSI i Gigabyte. Zbog toga,ali i зато што поседује најновију верзију награђиваног Три-Х хладњака сада са двоструким кугличним лежајевима у сваком од три вентилатора за већу поузданост и koji su znatno dužeg radnog vijeka od dosadašnjih,ja sam kupio SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 390 8G with back plate,1040MHz (http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=FF539E23-7718-4BDE-9E02-CF174D2BFCC2&lang=eng). Једна од бакарних цијеви је пречника 10 mm i odvodi toplotu odlično a i hladnjak,kao i sama grafička je izuzetno dug (grafa je duga 308 mm),ali je karta ostala u okviru dual - slot hlađenja. Poredjenja radi,temperatura je dosta niža nego na mojim MSI 7950 OC iako 7950 rade na promaji i prostorija je prilično rashladna (ako im ne smanjujem napon - sa smanjenim naponom je drukčije znatno,ali opet prostorija je mnogo hladnija i svaka grafička ima dodatni hladnjak sa ventilatorima od 120 - 130 m kubnih na sat). Safirka R9 mi radi u dnevnoj sobi gdje je prilično toplije,overklokovana je na 1140 MHz za GPU,kućište je zatvoreno,u kućištu radi i i XEON E5 2670 koji je prilično topao zbog 8 fizičkih jezgara (75 - 77 st. Celzijusa),ispod grafe je odmah zvučna priličnih dimenzija pa grafička ima malo prostora da povuče svježiji vazduh,FULL HD video na svemu piči bez artefakata i non - stop na računaru radim nešto (ili ja ili brat) i temperatura je samo 76 stepeni Celzijusa i ventilatori se okreću na samo 56%. Da je grafa tamo gdje su i MSI 7950 OC mogu samo da pretpostavim fantastičan rezultat. Evo dokaza:Pheonix mi je rekao da 390 i nisu bas najbolje za kopanje iz tih razloga, zato sam razmisljao sa uzmem 380.
Ali ne znam koja je najbolja, ima dosta varijacija i poizvodjaca.
Ne znam da li je potrebno da uzimam Corsair 1500 dosta je skupo, Platimax 1700 je 125e jeftiniji od njega.
Odlucio sam se ipak za 4 karte, pa cu da uzmem 2 riga u tom slucaju.
Planirao sam erh+dcr, ovu konfiguraciju cu da uzmem, moze da izgura sve bez problema zar ne ?
Pogledajte prilog 201797
Edit;
Jedino mozda uzmem MSI jer sam cuo da su hladnije malo, uzeo bih najradije safir ali je garancija 2 godine a kod ovih 3.