Skuplje su od 280x, a manje daju hesha na eth-u koliko vidim u tabelama, tako da se najvise isplati uzeti po meni 280x zar ne, neku polovnu? Ona sama daje 25 mhs optimalno, trosi najvise 270 w, tako da mislim da bi se lepo uklopilo taman u ovu moju konfiguraciju, samo me zanima jel bi ovo bilo dovoljno napajanje Raidmax od 850 w da gura nju i dve 270-ice, procu intel celeron na 2.66, 4 gb rama i hardic od 40 gb? Jel bih mogao sa 4 gb rama da kopam eth sa njih 3? Cenio bih vase misljenje iskusnijih rudara.Neku r9 380 uzmi
Skuplje su od 280x, a manje daju hesha na eth-u koliko vidim u tabelama, tako da se najvise isplati uzeti po meni 280x zar ne, neku polovnu? Ona sama daje 25 mhs optimalno, trosi najvise 270 w, tako da mislim da bi se lepo uklopilo taman u ovu moju konfiguraciju, samo me zanima jel bi ovo bilo dovoljno napajanje Raidmax od 850 w da gura nju i dve 270-ice, procu intel celeron na 2.66, 4 gb rama i hardic od 40 gb? Jel bih mogao sa 4 gb rama da kopam eth sa njih 3? Cenio bih vase misljenje iskusnijih rudara.
Kako ne daje ,25 mhs evo linka, ljudi kazu da daje?
http://62.212.74.86/~mining/list/amd/index.php?algo=eth
Ako neko ima nju, neka kaze koliko daje? Nasao sam polovnu za 17 000, u garanciji je jos godinu dana.
a da li si siguran da je win ok
svez win sve ok, instaliram drajevr restart, krene da se digne win ugasi se monitor i onda se samo resetuje komp ,kada vratim vreme nazad bez drajvera radi...
da dodam, kad poskidam sve karte i ostavim samo jednu i tkao instaliram drajver radi, cim steknem dodatnu kartu ..jovo nanovo
Da li si probao kopanje na svakoj karti pojedinačno(karta ubodena u slot), čisto da se uveriš da je svaka karta ispravna? Ako je sve ok, onda preko jedne karte isprobaj sve ekstendere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari