Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Nisu temperature strasne, zavisi opet koje su karte, da li im je VRM problematican, koja im je voltaza itd...

Ja nemam obrtomer za moje, zuje na maxu. 1020/1464/1.062v.

@dox vrm mi ima dosta nepravilne temp u odnosu na gpu... Ima ga od 61 do 74 zavisi od karte

Da li je neko uspešno undervoltovao GV-R927OC-2GD?
Čitam po redditu i forumima da nije moguće pomoću VBE7 već isključivo neki hex editor.
Hvala.

Prebacio sam na eu. Ali ima gomilu rejecteda oko 20%, pa sam na kratko presao na coinotron. Jao nemoj me zezati za 270oc 2gd, platio sam pre sat vr 4 komada sutra mi stizu...

Prebacio sam na eu. Ali ima gomilu rejecteda oko 20%, pa sam na kratko presao na coinotron. Jao nemoj me zezati za 270oc 2gd, platio sam pre sat vr 4 komada sutra mi stizu...

Pa jel moguće da niko nije probao ovde, a svi ih preporučuju?

Ps. Reject na eu serveru mi je 2%. Pusti par sati...

Preporucuju ih zbog 2x6pin. Zbog toga sam ih i ja napamet uzeo... Pustio sam bio preko sat i ne znam koji fazon samo taj rig mi baca previse rejected. Meni ipak prekosutra stizu pa cu javiti sta je sa voltazom... Nadam se da cu uspeti da je spustim bilo kako

Preporucuju ih zbog 2x6pin. Zbog toga sam ih i ja napamet uzeo... Pustio sam bio preko sat i ne znam koji fazon samo taj rig mi baca previse rejected. Meni ipak prekosutra stizu pa cu javiti sta je sa voltazom... Nadam se da cu uspeti da je spustim bilo kako

Juče sam probao, nema leba od VBE7.

Ne treba da pitam da li moze moze preko trixa/AB ako ne moze preko vbe7?

Kad bi hteli da odem kod njih, platim kešom i odmah nosim, kupio bih ga. A ovo za preorder, platiš 35% unapred, pa ti ga isporuče sledeće godine, neka hvala.

Eh, kada bi moglo odmah da se ode i kupi ja bih uzeo zivotnu ustedjevinu i jos prodao stanove da uzmem, ali ***, ovako oni ce da izrabljuju to mesecima, a kada bi mi dobili, ko zna.. :|

To je sarena laža :)

Dakle 6 x R9 270, ploca je AsRock H81. Dovoljni su mi obicni PCI x1 na PCI x16 extenderi (bez moleksa) ?

Radice ti rig, ali je pozeljno da imas i extendere sa molexom jer te karte imaju samo 1 sestopinski konektor. Da imaju 2 sestopinca onda ti ne bi trebao extender sa molexom.
I obavezno undervoltuj karte....

Znaci, bolje odmah da uzmem extendere sa molexom ?

Da. Da ne bi bilo "puf"... :)

Smeta li sta onim monstrumima deltinim dvanaeskama, ako ih kopcam u 5v umesto u 12v? Ukucani su mi rekli da ODMAH prodam te ventilatore (iako stoje u garazi) pa moram da smanjim...

Smeta li sta onim monstrumima deltinim dvanaeskama, ako ih kopcam u 5v umesto u 12v? Ukucani su mi rekli da ODMAH prodam te ventilatore (iako stoje u garazi) pa moram da smanjim...

prebudzi 1 molex i stavi ih na 7 v, da ne bude 5 bas malo

Ocu brate samo kad bi znao kako :) 5v jeste bas malo

Pitanje za H81 BTC plocu - da li cu moci jednu grafiku da ubodem direktno u PCI x 16 slot a da mogu da izvucem iz susednog PCI x1 preko extendera? Grafike su Saphire R9 270 Dual-X.

Poslednja izmena:
Vrh Dno