Mislis na ovaj

?
Pogledajte prilog 136896
Pa drugari evo nekih preleminarnih utisaka sa lighthingasicom(LM3):
- rok isporuke ispostovan
- plug and play i nije bas, morao sam da seckam kablove da bi dovukao struju do napajanja za kopace
- uputstvo blago konfuzno , do pustanja u rad proslo je 1h i jos tolko dok sam uneo ostala podesavanja
- parametri se podesavaju preko dashborda, morao da se kacim na ruter da bi dobio adresu tp link
kontrolera koji je dosao u paketu sa kopacima. Mana tp linka sto je skroz otvoren, nema sifrovanja pristupa tako da sve mora da se radi u lokalnoj mrezi .
-morao sam da unesem podatke i za ltc i za btc da bih ga pustio u rad , mada btc ne kopam iako je po trenutnom diffu jos uvek isplativo.
-potrosnja po specifikaciji za LM3 je 70W kada kopaju skriptu, iskreno nisam bas merio da li je to tacno ili nije jer je kod mene samo par dana
-hladni su ko zmije na sobnoj temperaturi kada su u skrypte modu a nisam primetio ni povecanje temperature ni kada se kopa btc
- trudio sam se da ne preteram sa overclockom.Izbor za overcloack se krece od 600 - 900MHz, drzao sam na 700 zbog stabilnosti jer su prijavljivali greske na bitcointalku za vrednosti preko 850MHz. Ima tu jos sitnih problema i bagova kao i sa svakim kineskim softverom ali bi to trebalo da se ispravi sa sledecom verzijom firmwarea za koju proizvodjac tvrdi da cemo dostici cak 5MH/s (LM3).
-brzina zna da varira i gore i dole ali generalno se vrti oko 3MHs
Pogledajte prilog 136903
-Za 4-5 dana kopanja na wafflepool izvukao sam ovoliko
Pogledajte prilog 136904
-u par navrata morao da resetujem usb hub jer je znao da se zaglupira. Ima tu jos sitnih problema i bagova kao i sa svakim kineskim softverom .
-mislim da bi bilo pozeljno napraviti neki rigcic za ovo jer nije bas 100% bezbedno pogotovo ako imate sitnu decu ili kucne
ljubimce a patite od manjka prostora.
Sve u svemu uredjaj odgovara specifikaciji proizvodjaca , radi to zasta je namenjen,prostora za poboljsanja ima pre svega u softverskom delu, da li je ispaltiviji od riga grafickih ili ne samo ce vreme pokazati.
Ko zeli neki info vise moze da me kontaktira na PM.