Šta je novo?

Hamachi network

Mozda jedna preporuka za komunikaciju u mrezi je Team speak http://www.goteamspeak.com/index.php?page=downloads , e sad ja sam video kako to rade u wifi community mrezama, naprave sobe za odredjene igrice, i lepo svi koji su zainteresovani za tu igru udju, i dalje moze da pocne. A i voice komunikacija lepo radi.

Ja cu se ukljuciti tek posle 22.Maja. jer od tog dana moj kabal PTT KDS uvodi tarifiranje, tj prelazi se sa test faze na komercijalnu upotrebu, a posto postojeci net sa 64kbps nije zadovoljavajuci, pa da vam za dzabe ne zauzimam prostor.
nego kakvo igranje mozemo da organizujemo tu? mozda neka dota da se prisetimo, dugo nisam igrao, a taman posto malo ljudi ima na serveru, mislim da je to savrsena igra, naravno za one koji igraju vec pomenutu igru, ili da se bolje izrazim, za one koji su nekada igrali pomenutu igru 🙂

pozdrav

evo i mene! prikacio sam se na dvojku

mogli bih da probamo nesto, a?

Ja sam na Kutijin predlog iskopao odnekud Q3..ako je jos neko zainteresovan mozemo da organizujemo nesto.

kUdtiHaEX svaka cast na hub-u ovo je mnogo bolje resenje za share

ja sam se vec prikljucio

Pozdravljam ideju i samo napred dao sam ja par ideja GEOM-u pa vi vidite...

Bice to sjajno :guitar:

evo ja pokusavam ali kanda look n stop mora dodatno da se konfigurise za hamatchi net....izbauje da poslate probe nisu stigle do servera...

Evo imene na HUB-u !!
Nick isti - hejvule
Svaka cast !!!

zasto ne moze? pa zar q3 vidi razliku izmedju hw i sw mreznog adaptera?

ma ne radi taj hamatchi kako treba, bar meni ne radi kako treba...sve mu smeta i AV i firewall...

Prijavljujem se i ja za Q3A =)

kutija, jel si namerno stavio ogranicenje od <10 hubova kao uslov za konektovanje ? Ja sam stalno vezan na minimum 14 hub-ova, a sigurno necu gasiti hub sa 5000+ korisnika da bi bio na benchHUB-u sa 6 korisnika 😀 Ako je ikako moguce makar digni limit na 20, i tako je preko 20 bolesno (do duse ja sam neretko bolestan 😀 )

Ako to moze...

Ukoliko to moze da se uradi, rado cu ustupiti svoje clanstvo u prvoj mrezi nekome kome treba, jer kod mene Hamachi nesto baguje...
Inace imam dosta dobar download sa mojim WLAN-om, izmedju 30 i 40 KB/s, aliovo sa Hamachijem bas nesto ne ide.

Ajde, rekoh sebi, greota je da se ne priključiš kad se već neko ozbiljno potrudio.:wave:

i dvojka je puna

problem

ja ne mogu da skinem owaj hamachi, nisam probao preko IE-a smo preko FF-a.. ae dajte neki isprawan link... please... Kutija swaka chast za owo... ideja je extra bwey !!!!

sada radi... izgleda da se meni tripowao rachunar mawo 😀, nego Benchmark Network 2 mreza je puna 😀... tje da idemo na dc++ 😀

stereo je napisao(la):
A kad smo vec kod toga - da li je neko od vas mozda igrao Warcraft 3 ili Frozen Throne preko hamachi-ja.

Ja sa društvom igram Frozen Throne (tj. DotA mod) već nedeljama, radi odlično, sve dok je server neko sa širokopojasnom linijom, naravno. Ima nas i sa ADSLom, i sa kablom, čak i sa dial-upom. Desi se ponekad da neki igrač ne vidi ostatak mreže, ali tada reset pomaže skoro uvek. Bilo je i par drugih bagova, ali sve se sredilo.

Mada mislio sam da sve igre mogu da rade, nije mi jasno kako ga Q3 prokljuvi :S:

jel ovo jos postoji.i ja bih se rado priljucio...

oba servera su puna,a adresa huba je maskirana...

Nazalost ne, ali ako je kutija rad da ustupi svoju masinu moze opet ili neko drugi, ali je bitno da se ljudi odazovu, jer je bilo malo korisnika.

Vise Korisnika

koliko sam shvatio hamachi moze da podrzi vise korisnika od>16.Moze da podrzi 1server, 16korisnika, i 256vip korisnika....Ajde server napravi to gledao sam na njihovom sajtu ako imas jak komp ili da neko da listu domacih hamachi grupa...

Ako treba imam 2 kompa mogu da stavim da mi jedan radi 24/7 tako da napravim jos jedan network.

Javite se ko je za 🙂

Evo ko zeli napravio sam ja za game server ima jos mesta mada nije 24/7, jer kada nam treba ukljucimo.
ime mreze je GeomNet password geom

ali ljudi...ne radi kako treba..ne moze sve da se igra, zapravo skoro nista ne moze...zato smo i odustali. Firewall-ovi su posebna prica...

?????

Koje igre ajde navedi pa da vidimo nesto da sredimo da napravimo neki server na kojem ce da radi sve.....
,)

q3 ne radi, warcraft FT ne radi...ako uspes da nateras bilo sta od ovoga da radi obavezno me PM !!!

Ja nisam u toku .Sta drugo moze da se radi osim igara preko hamchiija a?
JEl moze upravljanje tudjim kompom.

Nazad
Vrh Dno