Šta je novo?

Half-Life 2 Episode Two

Jesu, da ce pauza izmedju Ep3 i Ep2 biti veca od pauze izmedju HL2 i Ep1

haha pored toga ^^ ,mislio sam nista konkretno nisu najavili ... mozda namerno prave ovo dugo iscekivanje,jer se "trude" oko ep3 .. :d

Meni je Ep2 prijatno iznenadnjenje, vise su se potrudili od Ep1 (duza je i interesantnija - ali i Ep1 je bio dobar) isto se nadam za Ep3 :)

Kada bi Half Life napravili u vidu RPG-a, bio bi sve ono sto je Fallot 3 trebao da bude - odlican RPG u postapokalipticnom okruzenju.

Zamislite dovoljno velik svet sa puno kvestova i side kvestova, item-a, punokrvni RPG iz prvog lica :) TO bi bilo super.

Mozda nekom, ali ja sam i dalje za FPS, kao i 95% ostalih igraca Half-Life igre.
Stvarno je fenomenalno uradjen, nije samo pucaj i idi napred, ima zavrzlama(sitnih) i te kako.

Kada bi Half Life napravili u vidu RPG-a, bio bi sve ono sto je Fallot 3 trebao da bude - odlican RPG u postapokalipticnom okruzenju.

Zamislite dovoljno velik svet sa puno kvestova i side kvestova, item-a, punokrvni RPG iz prvog lica :) TO bi bilo super.

Slazem se 100% nesto kao Sacred2/Oblivion samo na Hl2 verziju (sa slicnim engine -on) Ali da je skroz odvojena igra :) ... mozda bi trebali da posaljemo mail razvojnom timu Hl2 :d

Mozda nekom, ali ja sam i dalje za FPS, kao i 95% ostalih igraca Half-Life igre.
Stvarno je fenomenalno uradjen, nije samo pucaj i idi napred, ima zavrzlama(sitnih) i te kako.

Svakako (volim tpRPG kao i FPS) ali Hl2 (i ceo Hl univerzum) je zakon,nadam se da ce i ostati tako,jer su se zaista potrudili oko ovoga,valjda cemo saznati malo vise sta se sve izdesavalo u svetu ,tokom Freemen-ovog izostanka :)

ebem vam supicu ne soljenu, sad sam se isprimo opet da obrnem HL2 i ep1 i ep2 :D

Neeeeee... :)

Danas bi trebalo da mi stigne :D, Portal. Nikad nisam igrao to chudo :).

Znas li uopste gde si u kojoj stao, kako se ne pogubis? :D:D:D

Zaboravih kako da instaliram ep2, imam dva diska, jedan u sebi sadrži oko 10 nekih fajlova sa ".gfc" extenzijom, totalno sam zaboravio kako ide inst

Znas li uopste gde si u kojoj stao, kako se ne pogubis? :D:D:D
:) Kad već spomenu, u Portalu sam iskočio pred jedan onaj robo-turet u želji da ga oborim pucajući iz portal-guna...

@eufrat: prekopiras sve fajlove sa oba diska u jedan folder, napravis shortcut na hl2.exe, pa u properties u target posle navodnika dodaš
Kod:
 -steam -game ep2

Sta se desava sa Episode 3 ? Jel je rade ili su batalili ? Nesto je Valve zatajio, ili su im samo zombiji u glavi ?

mnogo nas se pita isto ...

Episode 3 se kao radi... Izacice naravno, nece odustati od te fransize... Ipak Half Life serijal je olicenje Valve-a. Tesko da ce 2009. god ali sledece ce 100%... Cim ga nije bilo na E3 moglo se pretpostaviti da nece izaci 2009. Za sad samo rade zombije :D

Znam da sam negde citao da imaju u planu i HL 3. Verovatno vec rade na novom enginu da zgrnu nesto love od prodaje istog. Ipak je HL 1 engine bio extremno polularan za pravljenje igara. Dok HL 2 engine koliko ja znam malo igara koristi (Unreal 3 je tu razvalio sve).
Sigurno nisu ludi da batale po mnogima najbolju PC igru ikada.

Nije to isti tim.

Prvi deo je radio Turtle Rock Studios koji je u januaru 2008. kupio Valve. Tako da sada Valve, iliti neki ogranak Valve-a, radi L4D2. U Valve-u je zaposleno nesto manje od 200 ljudi (-> profesionalaca, po mom jako subjektivnom misljenju) tako da Valve nema dovoljno ljudi da bi radio na vise projekata...

Sorry za mali off

Pa nisu Valve blesavi... otkupili su Turtle Rock Studios, koji sada kao bezimeni tim u okviru Valve radi na L4D2,
dok ovi ljudi koji su radili na HL serijalu verovatno lagano rade na episode 3.

Ima manje od 200 zaposlenih, al' to ne znači da nisu unajmili ovaj ili onaj tim da radi na ovom ili onom segmentu neke igre. Outsourcing.

Znamo draske, rekao si vec :d:d:d

:S: Desilo se.Svesno,namerno i prvobitno ne namerno.
Kada sam preko search tražio Half Life,prikazao mi je Half Life 1 original CD temu,a nisam obraćao pažnju da je u Market delu foruma,pa reko aj da je stavim i u Igre za PC :p

Not yet ,)

:S: Desilo se.Svesno,namerno i prvobitno ne namerno.
Kada sam preko search tražio Half Life,prikazao mi je Half Life 1 original CD temu,a nisam obraćao pažnju da je u Market delu foruma,pa reko aj da je stavim i u Igre za PC :p
Ma salim se bre, nema veze... dobra je vest, vredi oglasiti nekoliko puta ;)

Bice svakako jos mnogo vremena pre nego sto okusimo HL:EP3

Vrh Dno