Šta je novo?

Half-Life 2 Episode Two

Alyx je jedina svetla tacka u celom mess-u zvanom HL-2 i epizode...(mislim na pricu i likove)
Posle Mone Sax, jedini zenski sidekick koji vredi :D
Crouch pa Z LoL :d

Un-rar
Play
Dammit, this game rocks!
About 5 hours of play
Dammit it's morning
I want more!

And Alyx is a fine girl, don't touch her or else...:p

Ne. Explicitno je receno da ce posle originalnog HL2 izaci jos 3 epizode. Ako razmisljaju da vise ne objavljuju epizode, a trebalo im je jace od godinu dana za drugu, postoji dobra sansa da Episode 3 nikad ne objave. Bolje bi bilo da se prica zavrsava sa E2, pa onda posle te vremenske rupe da objave novi deo epopeje.

Ne mora da znači da će igre koje se bave Half-Life storylineom da budu naslovljene Half-Life.
Koliko vidim, Portal se takođe odvija u tom svetu, sećate se npr. ekspanzije BlueShift za HL1.

Zabavno, dinamicno i konkretno ali ne i banalno[kao sto je cod4!], nezahtevno a dovoljno lepo, i na zalost kratko...
Od mene visoka ocena i siguran ulazak u top 5 tekuce godine.
Nego nesto vas ne kapiram...`Portal` postoji kao nekakav dodatak koji se posebno igra?
Ja to nemam al` dobro zvuci :bottle:

Evo i ja pređoh dva puta za redom bez pauze :banana: ...Šta reći...Ima li doslednije igre? :trust: 10/10 po četvrti put :Klanjanje

Za ljubitelje serijala koji još nisu odigrali ovo ( ima li ih? ) HARD težina - nikako drugačije...

Jednu stvar sam primetio ( ne zameram nimalo ) - dosta se vremena u igri provodi u društvu NPCova naročito u epizodama što malo (ali baš malo) ubija onaj horor trip iz HL1 i recimo groblja u HL2...nadam se da će treći deo (a itekako su ga zakuvali sad) biti malkice više horor.

Ovo izgleda extra, stvarno je igranje zanimljivije sa tim. Jedino što neke delove tako možeš lako da pređeš... :)

Predjoh za dan igranja, i ponovo cu, kada uzmem bolji komp :D
Ljudi su objasnili kako se pravi igra :D
Jos da izadje episode 3 pa da odigram sve iz pocetka iz jednog cuga :D

Moj utisak je da je malo dosadnije od HL2ep1, jer su na više mesta veštački razvlačili priču.
ep1 je bio kompaktniji, dešavanja su bila raznovrsnija.

U svakom slučaju ep2 je za tačno 2438 koplja bolji nego druge igre na PC tokom 2007.

Kako da pokrenem doticnu igru na dva dvd-a je vidi neke gfc fajlove treba li tako ili nesto drugo treba uraditi?

Sta da kazem.Bruka.Preso sam je za 6 sati.Malo je kratko ali ajde.Ja mislim da nema teorije da Crysis i Farcry budu bolji od HL2(svi delovi).Ali ajde da sacekamo.HL2 je kao kada se zaljubis i onda posle nekog vremena opet sretnes tu ribu:D

Hmm,kome verovati staljinu ili Superstaljinu? :)

Supermeni :D

Meni se HL2ep2 baš baš sviđa, jedna jedina zamerka je što su veštački razvlačili
priču, ali to većini neće da smeta.

Sebi. "Pazaris" igru, odigras (ne traje dugo) i sam zakljucis. A onda opichis i Portal ;)

Ma ono je bila sala,naravno da sam odmah nabavio epizodu 2 i presao je u jednom cugu-odlicna igra!

One night stand:p

Half Life RPG bi bio pun pogodak :)
Ogroman apokalipticki svet u dobu Combine-a (Oblivion like), otvoren za istrazivanje, lik koji bi mogao da se definise kroz razne atribute. Glavna prica, side questovi... e to bi bio posao :)

Btw, Half Life EP 3 bi bio pun pogodak za kraj...nesto tipa, Gordon se vraca nazad kroz vreme i prekida eksperiment u Black Mesi par godina pre svog ovog ****** :)

Half Life RPG bi bio pun pogodak :)
Ogroman apokalipticki svet u dobu Combine-a (Oblivion like), otvoren za istrazivanje, lik koji bi mogao da se definise kroz razne atribute. Glavna prica, side questovi... e to bi bio posao :)

Btw, Half Life EP 3 bi bio pun pogodak za kraj...nesto tipa, Gordon se vraca nazad kroz vreme i prekida eksperiment u Black Mesi par godina pre svog ovog ****** :)

Ja rekoh aj neću više da gnjavim sa idejama šta bih sve ja u RPG,jedva sam se susdržao...hvala :)

Ili još bolje, Gordon se vraća da kao spreči ******, ali akcidentalno proizvodi nešto što proizvodi nešto drugo što slučajno opet otvori portal i opet izbije isto :)

Ili josh bolje gordon se vrati u vrtic i nauchi sebe da pricha?

gordon se vrati u praistoriju i prouzrokuje unistenje dinosaurusa?! :d

Gordon se vrati u prošlost i pomaže mladom Gordonu da završi fakultet ranije
i više vremena provede jureći ribe, jer će svet ionako da se raspadne
a onda je osuđen na Alyx.

Vrh Dno