Šta je novo?

Haier tv

Jeftenic96

Zapažen
Učlanjen(a)
31.08.2025
Poena
1
Misljenje o HAIER televizorima?

HAIER H55S900UX​

Konkretno uzeo bih ovaj model

Tesko da ce biti licnih iskustva jer je brend nov pa samim tim jos nisu ljudi jos stigli da ga testiraju.

Kako Haier nov brend?

Moja haier mikrotalasna ima 25 godina

Još se devedesetih ovde prodavao

Mislim u svetu LED televizora.Ja nisam video da se prodaje po radnjama.

Ја ово поред TCL-a и хајсенса не бих узео у разматрање. Никакве карактеристике није могуће наћи, на displayspecifications такође ни трага ни гласа.

Da liima neko iskustva sa HAIER tv 55C95EUX i da li postoji neki sajt sa tačnim podacima o panelu ,slici i td

da li postoji neki sajt sa tačnim podacima o panelu ,slici i td
postoji ali za neke stare generacije što se ovog brenda tiče

što se tog modela tiče, deluje dobro na papiru. vidim da mu je cena otprilike do 110K rsd u prodavnicama

hvala na trudu ali ovo mi je sve poznato. Da li ima neki forum na internetu gde bi se videlo koji oled panel koja svetlina i td
ili neki test /recenzija

nekad se ti podaci ne mogu naći ni za jače/poznatije brendove.

ima na YouTube recenzija na italijanskom za 65" model. zna se da je OLED, al' se ne zna je li "običan" ili "Evo", a navodno je pojačano osvetljenje. ugrađeni soundbar je na nivou onih u rangu 250-400€ (u italijanskim prodavnicama). ima zamerki po pitanju upscale-a (loš je) i drugih tehničkih stvari.

Sta ce ti Haier tv?Imas toliku ponudu premijum kvaliteta tv,jaku srednju klasu i budzetske tv.Izaberi firmu koja ima dobru podrsku,rasirenu i kvalitetnu servisnu mrezu i garanciju od 5god.

ovo je oled model za cenu manju od 100 000 sada mi recite koji tv od 55 inča jake srednje klase za ove pare sa garancijom od 5 godina

Ok,ako je tako kupi ga i podeli sa nama tvoje misljenje.Svako iskustvo i saznanje o novim proizvodima dobro doslo.I na kraju da ti kazem da u Australiji imam rodjaka koji je tamo stekao penziju.Rekao mi je da je tamo Haier bas prisutan i da je popularna bela tehnika i onako klima uredjaji.Ali tv po njemu bas niko nema ili on nije upoznat.

Ја сам купио

H55C95EUX​

Пре њега сам био на Тцл Ц735.
Хтео сам да избегнем ТЦЛ,просто тема за ТЦЛ је баш активна и нисам хтео толико да се бавим тематиком везано за ТВ.
План је био да останем на Гугл ТВ-у.
Пошто је ТЦЛ био 43 инча ишао сам ма 55
Хтео сам све што ми је недостајало на ТЦЛ-у,већа дијагонала,бржи рад система,више ХДМИ прикључка и наравно боља слика.
Све сам то и добио са овим моделом.
Дизни+ има доста ИМАКС садржаја и ту се види квалитет панела. Такође сам мало гледао и ХБО 4К,Хобите,слика одлична.
Пустио сам преко стремија пар филмова са 100+ гб,и слика је стварно брука.
На Сонију 5 активно играм БФ6,и ту сам презадовољан добијеним.

Тв долази са интегрисаним саундбаром,и звук је,за мене који никад нисам имао саундбар,баш баш добар.
Izlazna snaga zvučnika: 44 W (2 x 12 W + 20 W)
Surround Sound
Dolby Atmos

Једина мана је даљински. Видећу да га сликам касније и да убацим слику.
Домет му је очајан. Прво сам мислио да нешто лоше радим али то је то.
Он нема батерије,има ону ћелију за сунчеву светлост да се допуњава и има каблић да се допуни као мобилни телефон.
Такође и дугмићу на њему су очајни. Никако да нађем прави угао да притиснем а да не захватим два дугмета. Онај са ТЦЛ-а је био простији,домет од комшије,и дугмићи одлични.
Мислим да ћу даљински да мењам,само да истражим како и који одговара за овај модел.

Све у свему,од мене 9.5/10.
Први олед,не знам какви су скупљи,за моје потреба одличан ТВ.

Poslednja izmena:
hvala Aleksandre!Ako možeš reci nam o osvetljenju tv(da li je svetliji ili nije od tog TCL) i da li se čuju bilo kakvi zvukovi po gašenju tv

Осветљење је супер,те тамније сцену су доста боље.
Звукови се не чују.

Nazad
Vrh Dno